Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Olimpiu Moruţan, savuros: „Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin!” Mijlocaşul l-a dat de gol pe Becali: „Ştie mai bine pe cine să bage”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 23:55

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Olimpiu Moruţan, savuros: „Am jucat mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin! Mijlocaşul l-a dat de gol pe Becali: „Ştie mai bine pe cine să bage

Olimpiu Moruţan

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Olimpiu Moruţan, prima reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 4-1

Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 7, iar golul este unul de pus în ramă. Cu gândul la Galatasaray, Moruţan a trimis o torpilă de la 30 de metri la care Mirko Pigliacelli nu a avut replică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, fotbalistul roş-albaştrilor a oferit un interviu cu zâmbetul pe buze. Acesta a vorbit despre criticile lui Gigi Becali, dar şi despre psoibilul transfer în Turcia.

„Un gol foarte frumos. Ştiu ce pot, ştiu ce fan la antrenament. Am început mai prost, dar mă bucur că m-am motivat şi am făcut un meci bun. Dacă nu venea golul, eu ştiam ce trebuie să fac. Domnul Gigi ştie mai bine pe cine să bage.

Criticile m-au încurajat. M-aş bucura foarte tare. Am jucat primele meciuri mai slab ca să mă lase nenea Gigi mai ieftin. Avem un moral bun. Vedem ce o să fie pe viitor”, a declarat Olimpiu Moruţan la Digi Sport.

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Spectacol total pe Arena Naţională! „Perlele” lui Gigi Becali s-au întrecut în execuţii superbe

FCSB a făcut spectacol pe Arena Naţională în derby-ul cu Universitatea Craiova. Roş-albaştrii au câştigat la scor, 4-1.

Reclamă
Reclamă 4

Derby-ul de pe Arena Naţională a început tare. Olimpiu Moruţan a deschis scorul, în minutul 7, cu o „torpilă” de la aproape 30 de metri. Octavian Popescu a majorat avantajul după doar 9 minute. Acesta a marcat din pasa lui Andrei Cordea.

Spre finalul primei reprize, Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu o nouă execuţie superbă. Acesta este al doilea meci consecutiv în care tânărul fotbalist înscrie pentru FCSB.

În repriza secundă, Mateiu şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 60, iar Markovic a închis tabela, cu un gol venit după ce s-a distrat cu defensiva adversară.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu 3 puncte.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și