Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali, mesaj categoric înaintea derby-ului: "Așa au spus ei?"

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 6:58

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali, mesaj categoric înaintea derby-ului: "Așa au spus ei?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

FCSB a învins-o pe CFR Cluj și mai are de trecut un ultim mare test înainte de finalul sezonului regulat. Roș-albaștrii se duelează cu cealaltă contracandidată la titlu, Universitatea Craiova. Dacă oltenii pun mare preț pe acest derby, Gigi Becali n-are nicio emoție înaintea meciului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Așa au spus ei? Eu nu mă pricep la fotbal, cum zic unii. Dar, vă spun că pe FCSB nu o mai poate atinge nimeni!”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gigi Becali vede o singură favorită în lupta pentru titlu. Deși a recunoscut calitatea rivalilor de la CFR Cluj și Craiova, patronul lui FCSB a spus că echipa lui e "un pic mai bună". Nici accidentarea lui Florinel Coman nu-l îngrijorează.

”Ne vom bate la campionat cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova. Dar, noi suntem un pic mai buni. Nu vreau să mă laud. Așa cred eu, așa văd eu echipa în acest moment.

Chiar și fără Coman, accidentat din păcate, tot avem valoare. Pentru că lotul este unul echilibrat și puternic”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Florinel Coman s-a accidentat în timpul meciului România – Macedonia de Nord 3-2. Gigi Becali a anunțat că "perla" de la FCSB va lipsi cel puțin 2 luni. 

FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei în Liga 1

FCSB și Universitatea Craiova sunt despărțite de șapte puncte înaintea confruntării directe. Ambele echipe sunt în formă bună (5 victorii consecuitve pentru FCSB, 4 victorii în ultimele 5 etape pentru Craiova).

FCSB are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu Universitatea Craiova. Craiova are un bilanţ de coşmar în deplasările cu FCSB. De la promovarea în prima ligă, în 2014, are 9 înfrângeri şi 1 egal.

Reclamă 4 / 0/3

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0 împotriva Craiovei. "Dubla" lui Dennis Man aducea victoria pentru echipa lui Petrea pe Oblemenco.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 20:30, la Giurgiu, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.as.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și