Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Claudiu Keşeru, revenit pe teren după 3 meciuri „în exil”! Atacantul a intrat la pauză, iar tot stadionul i-a scandat numele

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 20:29

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Claudiu Keşeru, revenit pe teren după 3 meciuri „în exil! Atacantul a intrat la pauză, iar tot stadionul i-a scandat numele

Claudiu Keșeru, introdus la pauza meciului FCSB - Universitatea Craiova

Hepta

  • FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei
  • Claudiu Keșeru a revenit pe teren, după 3 meciuri

FCSB – Universitatea Craiova. Claudiu Keșeru și Andrei Cordea au intrat la FCSB la pauză, în locul lui Florinel Coman și Malcom Edjouma. Revenit în lot după 3 meciuri „în exil”, Keşeru şi-a făcut apariția pe teren în repriza secundă, iar fanii FCSB-ului i-au scandat numele în picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova. Claudiu Keșeru a revenit pe teren, după 3 meciuri în care n-a fost inclus în lot de Gigi Becali. Atacantul „roş-albaştrilor” a fost introdus la pauză, în locul lui Florinel Coman. De asemenea, Toni Petrea l-a aruncat în luptă și pe Andrei Cordea, în locul lui Malcom Edjouma, al cărui gol a fost anulat în minutul 9.

FCSB – Universitatea Craiova | Claudiu Keşeru, revenit pe teren după 3 meciuri „în exil”! Atacantul, aplaudat la scenă deschisă de fanii „roş-albaştri”

Claudiu Keșeru a fost lăsat în afara lotului de Gigi Becali în ultimele 3 partide. Atacantul de 35 de ani a urmărit de acasă meciul din ultima etapă a sezonului regulat, cu FC Voluntari, și primele două partide din play-off, cu Farul Constanţa şi FC Argeş.

Reclamă

Ultima apariţie a lui Keşeru a avut loc în urmă cu fix o lună, la meciul din deplasare cu FC Argeş, scor 0-1. Atacantul „roş-albaştrilor” a fost introdus pe finalul partidei din Trivale, bifând 14 minute. Claudiu Keşeru a adunat 19 apariţii în stagiunea curentă, reuşind să marcheze 5 goluri și să ofere 3 assist-uri.

Claudiu Keşeru a primit o nouă şansă la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după un dialog pe care l-a avut cu atacantul „roş-albaştrilor” la baza din Berceni. Vârful l-a anunţat pe Gigi că e pregătit 100% să joace pentru restul play-off-ului.

Reclamă

„Da, m-am întâlnit cu el (n.r – cu Claudiu Keșeru), i-am spus: ‘Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai ‘bombă’, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine’.

A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu”,a spus Gigi Becali.

Toni Petrea spune că a aliniat „cea mai bună formaţie”! Ce a spus despre Florinel Coman şi Claudiu Keşeru

Toni Petrea a vorbit despre primul „11” al FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Florinel Coman a fost din nou titular la formaţia „roş-albastră”, în timp ce Claudiu Keşeru a revenit în lot, după 3 meciuri „în exil”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ne-am mai văzut de ceva timp. Am mai vorbit la telefon, prin mesaje, dar nu ne-am mai văzut. Mă bucur să îl revăd după atâta timp. Mă bucur că avem jucătorii sănătoși. Și cei care au fost la națională s-au întors sănătoși. Putem alinia cea mai bună formație. Vom vedea pe parcurs.

(N.r. – De ce joacă Octavian Popescu în dreapta). A revenit Florinel Coman, el e mai obișnuit în stânga. Vom vedea în timpul meciului, s-ar putea să mai schimbe pozițiile.

(N.r. – Va intra și Claudiu Keșeru?). Din moment ce e în lot… orice jucător poate să intre, în funcţie de situaţie, de ce se întâmplă în meci.”, a spus Toni Petrea, înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

Florinel Coman, titular în derby-ul FCSB – Unversitatea Craiova! Keşeru a primit o nouă şansă

Florinel Coman a fost marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Laurenţiu Reghecampf în FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB a decis să îl titularizeze pe „Mbappe de România”, deşi acesta nu trece prin cea mai bună formă a carierei. De altfel, ultimele evoluţii l-au şi „băgat în gura” lui Gigi Becali, care nu a ezitat să îşi critice „perla” pe care dorea să ia zeci de milioane de euro.

Ultima dată, Florinel Coman a fost titular la FCSB în partida din sezonul regular cu Farul Constanţa, scor 0-2.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu