Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Toni Petrea a aliniat „cea mai bună formaţie”! Ce a spus despre Florinel Coman, trimis titular, şi Claudiu Keşeru, reintrodus în lot: „Vom vedea pe parcurs!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 18:29

FCSB – Universitatea Craiova | Toni Petrea a aliniat „cea mai bună formaţie! Ce a spus despre Florinel Coman, trimis titular, şi Claudiu Keşeru, reintrodus în lot: „Vom vedea pe parcurs!

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Toni Petrea a explicat cum a fost alcătuită echipa de start înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul „roş-albaştrilor” a vorbit despre titularizarea lui Florinel Coman şi despre reintroducerea lui Claudiu Keşeru în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a vorbit despre primul „11” al FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Florinel Coman este din nou titular la formaţia „roş-albastră”, în timp ce Claudiu Keşeru a revenit în lot, după 3 meciuri „în exil”.

Toni Petrea spune că a aliniat „cea mai bună formaţie” în FCSB – Unversitatea Craiova. Ce a spus despre Florinel Coman şi Claudiu Keşeru

La meciul de pe Arena Naţională, Octavian Popescu va începe în banda dreaptă, în timp ce Florinel Coman va juca în stânga. Toni Petrea a spus că a aliniat „cea mai bună formaţie” şi a dezvăluit că s-a bucurat să-l revadă pe Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul oltenilor.

„Nu ne-am mai văzut de ceva timp. Am mai vorbit la telefon, prin mesaje, dar nu ne-am mai văzut. Mă bucur să îl revăd după atâta timp. Mă bucur că avem jucătorii sănătoși. Și cei care au fost la națională s-au întors sănătoși. Putem alinia cea mai bună formație. Vom vedea pe parcurs.

(N.r. – De ce joacă Octavian Popescu în dreapta). A revenit Florinel Coman, el e mai obișnuit în stânga. Vom vedea în timpul meciului, s-ar putea să mai schimbe pozițiile.

Reclamă

(N.r. – Va intra și Claudiu Keșeru?). Din moment ce e în lot… orice jucător poate să intre, în funcţie de situaţie, de ce se întâmplă în meci.”, a spus Toni Petrea, înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

Florinel Coman, titular în derby-ul de pe Arena Naţională! Keşeru a primit o nouă şansă la FCSB

Florinel Coman este marea surpriză a lui Toni Petrea pentru Laurenţiu Reghecampf în FCSB – Universitatea Craiova. Antrenorul FCSB a decis să îl titularizeze pe „Mbappe de România”, deşi acesta nu trece prin cea mai bună formă a carierei. De altfel, ultimele evoluţii l-au şi „băgat în gura” lui Gigi Becali, care nu a ezitat să îşi critice „perla” pe care dorea să ia zeci de milioane de euro.

Ultima dată, Florinel Coman a fost titular la FCSB în partida din sezonul regular cu Farul Constanţa, scor 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Nu doar Florinel Coman are motive de bucurie înaintea derby-ului. Toni Petrea s-a ţinut de cuvânt şi l-a inclus în lot şi pe Claudiu Keşeru, cel care în ultima perioadă a fost exclus din lot după nişte neînţelegeri cu Gigi Becali. ”Avem la dispoziţie tot lotul, vom vedea formula de start. E posibil Claudiu Keşeru să fie în lot”, a spus Toni Petrea.

Claudiu Keşeru a primit o nouă şansă la FCSB. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, după un dialog pe care l-a avut cu atacantul roş-albaştrilor la baza din Berceni. Vârful l-a anunţat pe Gigi că e pregătit 100% să joace pentru restul play-off-ului.

„Da, m-am întâlnit cu el (n.r – cu Claudiu Keșeru), i-am spus: ‘Bă, o să mai primești șansă. Prima dată când ai venit erai bombă, am zis că poți juca la orice echipă, după aia nu mi-a mai plăcut de tine’. A zis că și-a revenit, că nu știu cum, că a fost iarna, gheață, nu știu cum, antrenamente, tralala. Bine, mă, o să mai primești o șansă, să mai vedem, poate avem nevoie de el, nu? Ce zice el, accidentare, Antalya, antrenamente, ce zicea el, nu știu”,a spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Toni Petrea spune că a aliniat „cea mai bună formaţie” în FCSB – Unversitatea Craiova
  • Ce a spus despre Florinel Coman şi Claudiu Keşeru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și