Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | ”Tragem toți pentru titlu!” Florinel Coman, mesaj războinic înainte de derby: ”Îmi doresc să marchez!” Anunțul care îl va încânta pe Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2022, 15:02

FCSB – Universitatea Craiova | ”Tragem toți pentru titlu!” Florinel Coman, mesaj războinic înainte de derby: ”Îmi doresc să marchez!” Anunțul care îl va încânta pe Gigi Becali

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman

Hepta via Sport Pictures - Răzvan Păsărică

  • Mesajul lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Universitatea Craiova
  • FCSB – Universitatea Craiova va fi live text pe AS.ro, duminică, de la 19.00

Florinel Coman nu a renunțat la titlu și vrea să îl facă fericit pe Gigi Becali la finalul sezonului. Criticat în ultima perioadă de patron, ”Mbappe” Coman vrea să revină la forma de înainte de accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman vrea să facă un meci mare împotriva Universității Craiova. Vrea să le dea gol oltenilor și să se bucure alături de fani. Mai mult, Coman a anunțat că simte că poate reveni la forma maximă, lucru care îl bucură nespus pe Gigi Becali, cel care l-a criticat pe jucător în ultima perioadă.

Mesajul lui Florinel Coman, înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Este un meci decisiv, trebuie să îl câștigăm. Mergem să luăm cele 3 puncte, doar la asta ne gândim. Eu sunt foarte bine. Va fi un meci deschis și nu cred că presiunea va fi doar la noi sau la ei.

Reclamă

Îmi doresc să marchez și să mă bucur alături de suporteri. Mereu am făcut meciuri foarte bune contra lor, cred că va fi un meci deschis. Jucăm unu la unu și cred că avem calitate mai mare și o să decidem meciul. Sper să fie goluri multe din partea noastră. Simt să pot reveni la forma de înainte, nu am un obiectiv personal, doar să intru să prin cât mai multe minute. Tragem toți pentru câștigarea campionatului.

Sperăm la titlu, e normal. Noi trebuie să câștigăm doar meciurile noastre”, a spus Florinel Coman la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

Reclamă

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali pune presiune înaintea derby-ului!

Gigi Becali pune o presiune uriașă pe Toni Petrea și echipă înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB e de părere că dacă echipa sa nu va câștiga partida cu Universitatea Craiova, lupta la titlu s-a încheiat.

FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, iar Gigi Becali se gândește din nou la titlu. Patronul FCSB e de părere că pentru a continua lupta cu CFR Cluj, echipa sa nu trebuie să mai facă pași greșiți. Iar victoria cu Universitatea Craiova e obligatorie. FCSB – Universitatea Craiova va fi live text pe as.ro, duminică, de la ora 19:00.

E un meci pe care, dacă nu-l câștigi, s-a terminat lupta la titlu. E o echipă care joacă fotbal și nouă ne convin echipele care joacă”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”