Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali pune presiune înaintea derby-ului! Meci cât un titlu pentru echipa lui Petrea: „Dacă nu câștigi, s-a terminat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2022, 9:06

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali pune presiune înaintea derby-ului! Meci cât un titlu pentru echipa lui Petrea: „Dacă nu câștigi, s-a terminat!

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

FCSB – Universitatea Craiova. Gigi Becali pune o presiune uriașă pe Toni Petrea și echipă înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB e de părere că dacă echipa sa nu va câștiga partida cu Universitatea Craiova, lupta la titlu s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, iar Gigi Becali se gândește din nou la titlu. Patronul FCSB e de părere că pentru a continua lupta cu CFR Cluj, echipa sa nu trebuie să mai facă pași greșiți. Iar victoria cu Universitatea Craiova e obligatorie. FCSB – Universitatea Craiova va fi live text pe as.ro, duminică, de la ora 19:00.

FCSB – Universitatea Craiova | Gigi Becali pune o presiune uriașă

E un meci pe care, dacă nu-l câștigi, s-a terminat lupta la titlu. E o echipă care joacă fotbal și nouă ne convin echipele care joacă”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB – Universitatea Craiova | Helmut Duckadam, verdict dur înaintea derby-ului

Helmut Duckadam e de părere că FCSB – Universitatea Craiova va fi un derby dezechilibrat. Duckadam a pus în balanţă problemele de lot cu care s-au confruntat oltenii în ultima perioadă.

”Eu nu cred că va fi un meci atât de tare. Am înțeles că a avut probleme destul de serioase cei de la Craiova. Iar FCSB-ul, în ultimele două jocuri, au jucat peste așteptările mele, în primul rând ca angajament. Dacă o țin așa au șanse la campionat. Eu cred că va fi un meci dezechilibrat și o văd mare favorită pe FCSB”, a spus Duckadam la Pro X.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Rotaru a vorbit despre situaţia dramatică de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru. finanţatorul Universităţii Craiova, a făcut dezvăluiri despre situaţia dificilă de la echipă. Rotaru a dezvăluit că echipa a fost decimată de cazurile de Covid-19 şi de gripă. Mai mult, unii dintre jucători au avut nevoie şi de perfuzii.

Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut nu ne-am fi putut prezenta. Au fost probleme mari de sănătate, unii jucători au fost pe perfuzii. Au fost cazuri foarte serioase de gripă, COVID, plecați. Avem 4 jucători titulari care vin în noaptea asta, la două aterizează. Ne-am antrenat în 7 seniori și restul copii”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

17:25

VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris

16:57

Lovitura de Champions League dată de Gigi Becali, pe piaţa transferurilor, a confirmat deja la FCSB: „Arată foarte bine!”

16:21

OFICIAL | Lovitură pentru Memphis Depay, chiar înainte de România – Olanda! Ce se întâmplă cu atacantul lui Ronald Koeman

16:21

VideoEdi Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România – Olanda! Selecţionerul, alături de staff-ul său la biserica din Wurzburg

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și