Închide meniul

FCSB – UTA Arad 2-1 | „Ce să spun? Sper ca arbitrajul să fie corect pentru toată lumea!” Toni Petrea, prima reacţie despre scandalul monstru de arbitraj + Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 0:01

FCSB – UTA Arad 2-1 | „Ce să spun? Sper ca arbitrajul să fie corect pentru toată lumea! Toni Petrea, prima reacţie despre scandalul monstru de arbitraj + Ce spune despre lupta la titlu

Toni Petrea are probleme mari la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci disputat de FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea, prima reacţie despre scandalul monstru de arbitraj din FCSB – UTA Arad 2-1

„O echipă bună, care ne-a pus probleme. Am avut greşeli la posesie. Mă declar mulţumit de faptul că jucătorii nu au cedat. După meciuri nu mă uit, avem alte lucruri de rezolvat. Până când nu se va rezolva cu VAR-ul vor fi discuţii. Ce să spun? Sper ca arbitrajul să fie corect pentru toată lumea. Keşeru a încercat, s-a zbătut. Octavian Popescu poate destabiliza un adversar şi poate obţine lovituri de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu nu a mai intrat. Am zis să închidem meciul. E frustrat să câştigi atâtea meciuri şi să nu pierzi. Anul trecut, lucrurile au fost altfel. Pe noi trebuie să ne intereseze fiecare joc în parte. Poate reuşim să ne apropiem de primul loc. Mai e şi play-off-ul. Se vor înjumătăţi punctele. Se va juca până la final. De ce nu? Am avut posesie bună şi ocazii de poartă”, a spus Toni Petrea.

Citește și:

FCSB – UTA Arad 2-1 | Toni Petrea, 3 victorii din 3 meciuri. Greşeală uriaşă de arbitraj pe Arena Naţională

FCSB – UTA, meciul zilei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a roş-albaştrilor, scor 2-1. Roş-albaştrii s-au apropiat la 8 puncte de campioana CFR şi continuă lupta nebună pentru titlu cu ardelenii.

În minutul 22, Roger l-a faultat în careu pe Octavian Popescu, a considerat centralul Marian Barbu, iar Tănase a transformat penalty-ul. În minutul 72, Dangubici a şutat la poartă, Vlad a respins în faţă şi Roger a restabilit egalitatea.

În minutul 81, Medimorec a comis henţ în careu şi Marian Barbu a dictat un nou penalty pentru gazde. Anterior, mingea trimisă de Dumiter în faţa porţii ieşise în aut de poartă.

Reclamă

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17 jocuri), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte.

UTA rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și