Închide meniul

FCSB – UTA Arad 2-1 | Toni Petrea, 3 victorii din 3 meciuri. Greşeală uriaşă de arbitraj pe Arena Naţională! Roş-albaştrii continuă lupta nebună cu CFR Cluj la titlu! Cum arată clasamentul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2021, 23:25

FCSB – UTA Arad 2-1 | Toni Petrea, 3 victorii din 3 meciuri. Greşeală uriaşă de arbitraj pe Arena Naţională! Roş-albaştrii continuă lupta nebună cu CFR Cluj la titlu! Cum arată clasamentul

FCSB - UTA Arad 1-0

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Greşeală uriaşă de arbitraj pe Arena Naţională

În minutul 22, Roger l-a faultat în careu pe Octavian Popescu, a considerat centralul Marian Barbu, iar Tănase a transformat penalty-ul. În minutul 72, Dangubici a şutat la poartă, Vlad a respins în faţă şi Roger a restabilit egalitatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 81, Medimorec a comis henţ în careu şi Marian Barbu a dictat un nou penalty pentru gazde. Anterior, mingea trimisă de Dumiter în faţa porţii ieşise în aut de poartă.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17 jocuri), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte.

UTA rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte.

FCSB – UTA 2-1

Min. 90+4: Fluier final pe Arena Naţională! FCSB – UTA Arad s-a încheiat 2-1.

Reclamă

Min. 81: GOOOL FCSB! Florin Tănase a reuşit „dubla” din penalty.

Min. 80: Penalty pentru FCSB! Arădenii au comis henţ.

Min. 76: FCSB a marcat prin Şut, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 72: GOOOL UTA Arad! Roger a restabilit egalitatea, după o gafă în defensiva FCSB-ului.

Min. 58: Octavian Popescu l-a încercat pe Iacob cu un şut din afara careului, însă portarul arădenilor nu a avut emoţii.

Min. 50: Andrei Cordea a ratat incredibil, din pasa porţii. Iacob a avut o paradă de senzaţie.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+2: Pauză pe Arena Naţională! Echipa lui Toni Petrea conduce cu 1-0.

Min. 22: GOOOL FCSB! Florin Tănase a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Căpitanul roş-albaştrilor i-a dedicat golul soţiei sale, Medeea Turcescu, care este însărcinată în 6 luni.

Min. 21: Penalty pentru FCSB, după ce Octavian Popescu a fost faultat în careu.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipa de start a FCSB:

Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Tănase – Cordea, Keșeru, Ov. Popescu

Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, V. Gheorghe, OV. Popescu, Oaidă, Musi

Antrenor: Toni Petrea

Toni Petrea a anunţat că Florinel Coman este pe punctul de a reveni în lotul echipei. Totuşi, din informaţiile AS.ro, sunt şanse infime ca „Mbappe” să joace vreun minut împotriva arădenilor. Antrenorul lui FCSB nu îşi doreşte să rişte o recidivă a atacantului de 23 de ani, care s-a accidentat grav în luna august.

LIVE TEXT FCSB – UTA, 21:30 | Cum ar putea arăta echipa de start a lui Toni Petrea

Echipă probabilă FCSB: Andrei Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Valentin Gheorghe, Keşeru, Octavian Popescu

Singurele semne de întrebare sunt în privinţa lui Iulian Cristea, care ar putea apărea în centrul apărării în locul lui Andrei Miron. Tehnicianul roş-albaştrilor poate surprinde şi în atac, acolo unde Cordea se luptă pentru titularizare cu Valentin Gheorghe.

UTA trece printr-un moment extrem de digicil. Arădenii sunt fără victorie în ultimele patru etape. Mai mult decât atât, jucătorii lui Laszlo Balint nu au înscris nici măcar un gol în această perioadă. În tur, au ratat in extremis victoria. Ianis Stoica, noua „perlă” a lui Becali, a marcat golul de 1-1 în minutul 90.

Citește și:

Anunţul făcut de Toni Petrea despre revenirea lui Florinel Coman

Toni Petrea îşi ia toate măsurile de precauţie şi nu vrea să rişte nimic în privinţa lui „Mbappe de România”.

Revenirea lui Florinel Coman e un câștig pentru noi, momentan nu știu dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine. A făcut o investigație suplimentară, pare că lucrurile sunt OK, dar să vedem nivelul la care este, trebuie discutat cu el. Avem nevoie de orice jucător valoros din lot”, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. Atacantul a stat atunci aproape două luni în afara gazonului. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și