Închide meniul

FCSB – UTA Arad 2-1 | Laszlo Balint, atac dur la adresa arbitrului: „Vrea să fie Brad Pitt! Aşa ceva nu se poate!” Coșmarul „mineriadei” din arbitraj: „Spectatorii stăteau cu coasele pe gard!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 decembrie 2021, 23:49 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 1:52

FCSB – UTA Arad 2-1 | Laszlo Balint, atac dur la adresa arbitrului: „Vrea să fie Brad Pitt! Aşa ceva nu se poate! Coșmarul „mineriadei din arbitraj: „Spectatorii stăteau cu coasele pe gard!

UTA l-a adus pe Dumitru Cardoso

Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Laszlo Balint, atac dur la adresa arbitrului

„Înainte să comentăm acest aspect, vreau să îi felicit pe băieţii mei. A văzut o ţară întreagă. Noi, la Arad, încercăm să fim atipici. Încercăm să nu urlăm, respectăm, dar pretindem şi noi respect. În momentul în care noi greşim, plătim. Când un arbitru care greşeşte precum domnul Barbu cum plăteşte? Cum poate să spună asta? Aşa ceva nu se poate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galben pentru simulare la primul penalty, la al doilea penalty a ieşit mingea 20 de metri. Am trăit aşa ceva în Valea Jiului când arbitrau de frica spectatorilor care stăteau cu coasele pe gard. Nu vreau să trecem prin asemenea momente. Mi-au zis băieţii că au fost mai buni ca ei. Aş vrea să se uite responsabilii care conduc fotbalul românesc. De ce mă întreabă jucătorii străini: Aşa e România? Noi încercăm să ne vedem de ale noastre.

Ei nici nu ne bagă în seamă. Au pâinea şi cuţitul în mână. Tu fii corect. Accept greşelile. E foarte greu să rămân calm. El vrea să fie Brad Pitt”, a răbufnit Laszlo Balint.

„Sunt foarte fericit că mi-am ajutat echipa. Lucrurile astea se întâmplă. Nu e bine pentru noi. Trebuie să ne concentrăm. E foarte greu pentru noi să ne luptăm cu aceste lucruri, dar trebuie să ne îmbunătăţim. Nu a fost penalty. Sunt fericit pentru evoluţia nostră”, a spus Roger.

FCSB – UTA Arad 2-1 | Toni Petrea, 3 victorii din 3 meciuri. Greşeală uriaşă de arbitraj pe Arena Naţională

FCSB – UTA, meciul zilei în Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a roş-albaştrilor, scor 2-1. Roş-albaştrii s-au apropiat la 8 puncte de campioana CFR şi continuă lupta nebună pentru titlu cu ardelenii.

Reclamă

În minutul 22, Roger l-a faultat în careu pe Octavian Popescu, a considerat centralul Marian Barbu, iar Tănase a transformat penalty-ul. În minutul 72, Dangubici a şutat la poartă, Vlad a respins în faţă şi Roger a restabilit egalitatea.

În minutul 81, Medimorec a comis henţ în careu şi Marian Barbu a dictat un nou penalty pentru gazde. Anterior, mingea trimisă de Dumiter în faţa porţii ieşise în aut de poartă.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17 jocuri), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

UTA rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și