Închide meniul

FCSB va juca doar un singur meci la Giurgiu? Edi Iordănescu: „Am ceva informaţii, nu sunt finale!” Visul suprem al antrenorului FCSB: „Ar fi o emoţie extraordinară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2021, 17:25

FCSB va juca doar un singur meci la Giurgiu? Edi Iordănescu: „Am ceva informaţii, nu sunt finale! Visul suprem al antrenorului FCSB: „Ar fi o emoţie extraordinară!

Edi Iordănescu a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali

Hepta

Un concert şi un turneu de Dota 2 au alugat-o pe FCSB de pe Arena Naţională. Echipa antrenată de Edi Iordănescu a anunţat deja că următoarel două meciuri, cu Academica Clinceni şi CS Mioveni, le va juca la Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Edi Iordănescu deplânge faptul că FCSB nu are un stadion al său şi este nevoită să se mute în funcţie de evenimentele care au loc pe Arena Naţională. Iordănescu Jr. are însă un vis: echipa pe care o antrenează acum să joace în Ghencea, acolo unde tatăl său a scris istorie pentru Steaua.

Antrenorul FCSB mai spune că există posibilitatea ca şi partida cu Academica Clinceni să se joace tot pe Arena Naţională.

Nu e uşor să joci pe suprafeţe diferite, în oraşe diferite, practic tot timpul joci în deplasare. E important să ai stadionul tău, casa ta, dar nu avem soluţii, trebuie să ne adaptăm. Eu am ceva informaţii, nu sunt finale, este posibil ca şi următoarea etapă acasă să jucăm tot pe Arena Naţională. Mi-aş dori să mergem pe Stadionul Steaua, ar fi o emoţie extraordinară începând cu mine şi până la ultimul om din club.

Mi-aş dori să jucăm cât mai aproape şi pe o suprafaţă bună. Avem profilul de echipă care caută suprafeţe bune că să putem să ne punem în valoare calităţile pe care le avem„, a spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Condițiile lui Gigi Becali pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Deși se află în conflict cu CSA Steaua, Gigi Becali nu a exclus posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea.

Becali a anunțat în ce condiții s-ar duce pe noul stadion Steaua. Finanțatorul FCSB vrea ca fanii de la „Peluza Sud” să nu facă scandal. Acesta susține că cei de la Armată sunt nevoiți să scoată bani pe stadion și se vor ruga de el să joace cu FCSB în Ghencea.

Dacă Peluza Sud vrea, eu nu fac scandal, dacă cei de la” sud” vor și ei, o să jucăm și acolo. Am făcut cerere și aici. O să jucăm peste tot. O să se roage de noi să jucăm. Nu au ce face. Nu justifică cheltuiala pe stadion. Tu ești unitate militară și ai stadion de fotbal, păi ce faci?

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Steaua, unul dintre cele mai frumoase din România

  • Cost construcţie: 64 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Vestiare pentru sportivi
  • Spaţii tehnice şi pentru birouri
  • Spații VIP
  • Sală de forță și de recuperare
  • Punct medical de prim ajutor
  • Magazine
  • Restaurante
  • Sala de conferință
  • Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și