Închide meniul

FCSB – Voluntari 1-0 | Final dramatic pe Arena Națională! Echipa lui Toni Petrea, salvată în minutul 90+3 de eurogolul lui Octavian Popescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2022, 22:20

FCSB – Voluntari 1-0 | Final dramatic pe Arena Națională! Echipa lui Toni Petrea, salvată în minutul 90+3 de eurogolul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu a salvat-o pe FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – FC Voluntari 1-0

Update: Fluier final pe Arena Națională. FCSB – FC Voluntari s-a încheiat 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: GOOOL! Octavian Popescu a reușit un eurogol în minutul 90+4!

Update: Ștefan Târnovanu a avut o paradă de senzație. Ilfovenii au fost la un pas de deschiderea scorului prin Fulp, dar portarul roș-albaștrilor s-a opus.

Update: Ocazie uriașă FCSB! Octavian Popescu trage pe lângă poartă.

Update: Ocazie uriașă FC Voluntari! Vadim Rață a ratat incredibil din șase metri.

Reclamă

Update: A început meciul!

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton – Fl. Coman, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, I. Mamut

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Toni Petrea

FC Voluntari: M. Popa – Richardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Helder Lopes, I. Gheorghe- Budescu, V. Rață, Marcelo Lopes

Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, Andreas, Al. Vlad, Al. Ilie, Cr. Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe

Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar un nou pas greșit ar însemna încă un motiv în plus ca suporterii echipei din Berceni să nu mai creadă în titlu.

De partea cealaltă, Voluntariul face un sezon istoric, la capătul căruia a obținut calificarea în play-off. Ilfovenii conduși de Constantin Budescu și Gabi Tamaș sunt pe locul 5 în Liga 1, după primele 29 de etape.

LIVE TEXT FCSB – Voluntari | Mihai Stoica îl bagă în ședință pe Toni Petrea

FCSB a rămas la 14 puncte în urma rivalei CFR Cluj, iar Toni Petrea ar putea pleca de la clubul lui Gigi Becali. Antrenorul va avea o ședință importantă cu Mihai Stoica, în care i se va stabili viitorul.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit că va discuta cu Toni Petrea după meciul de duminică cu FC Voluntari, ultimul din sezonul regular. Managerul general al roș-albaștrilor își dorește ca tehnicianul de 47 de ani să continue la FCSB.

„Așa cum lui Edi nu puteam să-i reproșăm pentru că lipseau mulți jucători importanți, la fel și acum, a reușit într-un timp foarte scurt să asambleze o echipă într-un alt sistem, iar echipa a jucat bine. Nu știu ce să vă zic, chiar nu știu. Trebuie să vorbesc cu el foarte clar.

Probabil după meciul ăsta de duminică, că avem mai mult timp. Anul trecut am pierdut campionatul și el n-a vrut să mai stea. Ne-am rugat de el, i-am dat timp de gândire, dar n-a vrut. Că s-a întors după, s-a întors, dar și poate pentru că n-a avut alt angajament. Gigi nu e genul care schimbă antrenori, chiar nu e”, a spus Mihai Stoica.

LIVE TEXT FCSB – Voluntari | Mesajul Peluzei Nord înainte de ultimul meci din sezonul regulat

Fanii din Peluza Nord s-au săturat de perioada proastă prin care trece FCSB și îl consideră vinovat pe Gigi Becali. Ultrașii au un mesaj clar înainte de duelul cu Voluntari, ultimul meci din sezonul regulat.

”Deși pare neverosimil, astăzi ne vedem în peluză! Concluziile le tragem după acest meci… Diseară suntem alături de echipă (doar de echipă). Respectăm regulile de bun simț:
1. În peluză se cânta, se sare, se flutură steaguri, se trăiește alaturi de echipă!
2. În peluză se respecta munca celor implicați în organizare, le urmărim și respectăm indicațiile!
3. Geci negre, hanorace negre, tricouri negre! De peluză sau cu echipa!
4. Eșarfe, fulare, steaguri la voi!
Chef de cântat! În peluză nu se stă pe scaun, nu te simți ofensat că se flutură un steag, vii să-ți dai vocea și energia pentru echipa ta favorita!”, au transmis cei de la Peluza Nord, pe Facebook.

LIVE TEXT FCSB – Voluntari | Echipele probabile

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și