Închide meniul

Flavius Stoican i-a răspuns lui Igor Jovanovic, după ce fundaşul a spus că „prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc”: „Când am vrut să intre, a acuzat dureri de spate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2022, 15:26

Flavius Stoican i-a răspuns lui Igor Jovanovic, după ce fundaşul a spus că „prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc: „Când am vrut să intre, a acuzat dureri de spate

Flavius Stoican, reacţie după ce Rusia a invadat Ucraina. Ce spune despre Vladimir Putin

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Igor Jovanovic, fundașul de 23 de ani al ”câinilor”, nu a jucat niciun minut de când a fost adus, motiv pentru care a dat de pământ cu antrenorul său. Flavius Stoican a spus că a vrut să îl folosească într-un meci, însă fundaşul a spus că îl doare spatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican i-a răspuns lui Igor Jovanovic

Nu mai stau să pun la suflet fiecare vorbă. El este un jucător care a venit la începutul pregătirii, am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că e destul de delicat că în ultima perioadă n-a jucat şi a fost şi vacanţă. Are nevoie de ceva timp. Apoi, când eu voiam să intre câte 30 de minute, a acuzat dureri la spate. După aceea văd că se ceartă prin instagram”, a fost replica lui Flavius Stoican.

Flavius Stoican, făcut praf de Igor Jovanovic

Dinamo înregistrează umilință după umilință în Liga 1, iar apele sunt tulburi în Ștefan cel Mare. Igor Jovanovic l-a distrus pe Flavius Stoican, după ce nu a jucat nici măcar un minut.

„Prietene, eu nu am jucat nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc. Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a răbufnit Igor Jovanovic, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Flavius Stoican a vorbit despre situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Suntem în genunchi!”

Flavius Stoican a făcut dezvăluiri din interior. Antrenorul celor de la Dinamo spune că Iuliu Mureşan este cu moralul la pământ. Stoican a mai spus că dacă cei din conducere îi vor cere să plece de la echipă, o va face în secunda a doua.

Reclamă

Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că omul a fost obişnuit să câştige echipe. E mai greu să te lupţi la retrogradarea decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt.

Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune, Flavius, e nevoie de un declic, atunci ‘sănătate’. Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum, nu o să fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic, în secunda 2 plec„, a spus Flavius Stoican în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Flavius Stoican, replică pentru Igor Jovanovic
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și