Închide meniul

Flavius Stoican şi-a schimbat discursul după ce a spus că face „terapie cu Vladimir Putin”: „Eu încercam să văd lucrurile bune şi el ce face? Apasă pe butoane şi dă drumul la bombardament. Va plăti!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 12:28

Flavius Stoican şi-a schimbat discursul după ce a spus că face „terapie cu Vladimir Putin: „Eu încercam să văd lucrurile bune şi el ce face? Apasă pe butoane şi dă drumul la bombardament. Va plăti!

Flavius Stoican, reacţie după ce Rusia a invadat Ucraina. Ce spune despre Vladimir Putin

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Stoican este convins că preşedintele Rusiei va avea de suferit ca urmare a deciziei de a declanşa războiul. Tehnicianul grupării din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre situaţia lui Mircea Lucescu, cel care a fost surprins de incidente chiar la Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican: „Sunt convins că Vladimir Putin va plăti crunt”

Eu pot să spun că ceea ce m-a încântat este faptul că acest om nu a părăsit echipa sau jucătorii şi au rămas uniţi, chiar dacă îşi doreau toţi să plece. Cu siguranţă că fiecare dintre ei, atunci când a găsit portiţa, a plecat. Mă bucur că nu s-a întâmplat nimic şi că ceea ce am văzut din declaraţia dumnealui este că era linişte în zona unde el era. Imaginile erau groaznice, într-adevăr!

Şi eu acum ceva timp în urmă voiam să văd lucrurile bune la acest om şi mă refer la preşedintele Rusiei. Şi el ce face? Apasă pe butoane şi dă drumul la bombardament. Fiecare om va plăti, mai devreme sau mai târziu, iar acest om sunt convins că va plăti crunt. Este groaznic, prin decizia ta, să iei viaţa altor oameni, chiar dacă tu poate ai alte intenţii”, a declarat Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Citește și:

Antrenorul lui Dinamo îşi face griji şi pentru ceea ce s-ar putea întâmpla întâmpla în România.

Linişte clar nu este, indiferent cât am părea noi să fim liniştiţi. Nu ştiu dacă trebuie să ne temem, am văzut declaraţia preşedintelui României. Dar se poate întâmpla orice„, a mai spus Stoican.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Flavius Stoican a spus că face „terapie cu Vladimir Putin”

Flavius Stoican a avut un discurs incredibil înaintea partidei cu UTA. Antrenorul celor de la Dinamo a dezvăluit că Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a devenit un exemplu pentru a-i face pe jucători să uite de umilinţele din ultima vreme.

Stoican spune că jucătorii trebuie să aibă o atitudine pozitivă când intră pe teren şi să uite de eşecurile din ultima perioadă. Antrenorul de la Dinamo a făcut o paralelă şi cu Vladimir Putin.

E nevoie de pozitivism, începând de la mine. Dar ce transmit, să ajungă și la ei, la jucători. Sunt multe vorbe dure aruncate prin mass-media, nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu. Putin. Eu, când îl văd la televizor, zic: ‘uite, ce bărbat bine, la 50-60 de ani, cât are’. Când văd, numai ’când se începe războiul, că nu se începe, că sunt certuri’. Eu nu văd că Putin a făcut lupte, că Putin intră în apă rece, face, drege.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ce fac, mă hrănesc cu știrile astea? Că atunci când începe războiul, eu o să fiu deja mort dacă stau și mă gândesc! Asta le-am zis și eu băieților. Când începe meciul, dacă noi ne gândim, ’mamă, ce e acolo, ce rău e’…”, a fost discursul lui Flavius Stoican înaintea partidei cu UTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și