Închide meniul

Florin Bratu a semnat cu CS Dinamo! Ce funcţie va ocupa fostul atacant

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 13:14

Florin Bratu a semnat cu CS Dinamo! Ce funcţie va ocupa fostul atacant

Florin Bratu a semnat cu CS Dinamo

Florin Bratu, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Bratu a semnat cu CS Dinamo! Rămas liber de contract după ce s-a despărţit de formaţia Karmiotissa din Cipru, fostul atacant, în vârstă de 43 de ani, nu a rămas mult timp fără angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bratu va lucra la Clubul Sportiv Dinamo, acolo unde va fi coleg cu Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae şi va ocupa funcţia e director tehnic la Centrul de Copii şi Juniori.

Florin Bratu a semnat cu CS Dinamo!

După jumătate de an în care a antrenat în Cipru, Florin Bratu s-a întors în România. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret a semnat cu CS Dinamo, acolo unde va fi coleg cu Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae.

El va ocupa funcţia de director tehnic la Centrul de Copii şi juniori din cadrul CS Dinamo şi îl va înlocui pe Dănuţ Lupu, cel care a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis.

„O să îl ajut pe Danciu în ceea ce privește managementul și partea tehnică în ceea ce privește juniorii mari. Sunt manager, director tehnic, partea pe care o făcea Lupu. Eu, cu Danciu, o să acoperim acum, îl așteptăm pe Dănuț Lupu înapoi”, a declarat Florin Bratu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

De ce va merge, de fapt, Dănuţ Lupu la închisoare

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis, judecătorii fiind obligaţi să-i aplice o pedeapsă cu executare.

Imediat după condamnare, au apărut comentarii, inclusiv din partea unor oameni importanţi din fotbal, precum Dumitru Dragomir, care reclamau duritatea pedepsei primite de Dănuţ Lupu, în condiţiile în care au existat cazuri de şoferi care au produs accidente soldate cu victime şi au scăpat de închisoare.

Decizia anunţată luni de Curtea de Apel Bucureşti are legătură cu faptul că Dănuţ Lupu era recidivist, iar judecătorii au fost nevoiţi să-i aplice o pedeapsă cu executare, notează agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu a fost prins conducând fără permis, pentru prima dată, în 2017, atunci când era însoţit de un prieten. Este trimis în judecată, iar în timpul procesului susţine că maşina aparţinea prietenului său, iar el a preluat conducerea autovehiculului, deoarece amicului i se făcuse rău.

Judecătorii dau dovadă de clemenţă şi îi aplică o pedeapsă blândă, având în vedere că îşi recunoscuse vinovăţia, iar infracţiunea era una minoră. Astfel, Judecătoria Focşani îl condamnă la 8 luni închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, scăzută de Curtea de Apel Galaţi la 6 luni, tot cu amânare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și