Închide meniul

Florin Cernat, replică dură pentru Dan Șucu: „De asta nici nu mai avem fotbal”

Sebastian Cristian Publicat: 28 decembrie 2022, 17:25

Reclamă
Florin Cernat, replică dură pentru Dan Șucu: De asta nici nu mai avem fotbal”

Atac virulent la adresa lui Dan Șucu

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Florin Cernat, replică dură pentru Dan Șucu. Directorul sportiv de la FC Voluntari a ținut să-i răspundă principalului finanțator de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a declarat că i se pare normal ca banii din drepturile TV să fie împărțiți în funcție de audiențele echipelor.

Florin Cernat, replică dură pentru Dan Șucu: „De asta nici nu mai avem fotbal”

O astfel de decizie ar putea duce la diferențe și mai mari de venituri pentru cluburile din Liga 1. Din acest motiv, Florin Cernat nu a împărtășit ideea propusă de Șucu, iar replica a venit imediat.

„Cred că ar fi mai bine ca fiecare să vorbească despre echipa lui. Așa, să ne dăm cu părerea în stânga și în dreapta…

De asta nici nu mai avem fotbal, căutăm întotdeauna cârcotă, ceartă și să vedem ce face vecinul. Hai să ne vedem de ale noastre, e mai bine așa”, a fost replica lui Cernat pentru Dan Șucu, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După 21 de etape desfășurate în Liga 1, Rapid ocupă locul 4, cu 38 de puncte. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 8, cu 26 de puncte.

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Dan Șucu s-a declarat nemulțumit de banii pe care Rapid îi primește din drepturile TV. Omul de afaceri susține că sumele primite de cluburi ar trebui să difere în funcție de audiențele pe care le generează.

„M-am gândit destul de serios… pentru ziua de azi, pentru audiența pe care o generăm în momentul actual, valoarea drepturilor TV este normală. Dar ideea e simplă, audiența e corectă? E ceea ce ar trebui să fie? Evident că nu este! Noi trebuie să luptăm cu toții să dublăm această audiență, dublând audiența poți solicita ceva în plus.

Reclamă

Nu sunt adeptul conflictelor, nu consider că un conflict poate duce spre performanță, cred că din punctul nostru de vedere trebuie să lucrăm împreună cu providerii, pentru a găsi cea mai bună valoare. 

Modul în care se împart aceste drepturi, că nu se ține cont de audiență, ci doar de performanța sportivă…e fără sens! 

Ar trebui să fie un mixt, pentru că drepturile sunt pentru audiență, dar în schimb ele se împart doar pe bază de performanța de clasament, când de fapt ele trebuie să se împartă, în cea mai mare parte, pe parte de audiență, de câtă audiență ai generat, este foarte simplu. Măcar să fie o combinație”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și