Închide meniul

Dan Șucu, răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă va candida la președinția României: „Poate părea o matrice!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 decembrie 2022, 15:12

Dan Șucu, răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă va candida la președinția României: Poate părea o matrice!”

Dan Șucu, dezvăluiri despre grupul care a vrut să o preia pe Dinamo

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a oferit un răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă va candida la președinția României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu (59 de ani) deține 50% din acțiunile clubului Rapid.

Dan Șucu, răspuns categoric în momentul în care a fost întrebat dacă va candida la președinția României

Omul de afaceri a declarat, în mod categoric, faptul că nu se gândește să aibă vreodată o carieră politică.

„Exclus! În niciun caz! Nu am niciun fel de dorință, niciun fel de ambiții politice. Nu consider că am nevoie sau că am calitățile pentru a fi politician.

Sunt anumite lucruri care în politică se numesc calități, dar eu nu le-aș numi așa. Așa ceva e fără sens pentru mine!

Reclamă

Poate părea o matrice, dar nu e cazul. Zero intenție. Nici măcar o virgulă. Nu-mi place nici ideea.

Din punctul meu de vedere, singura implicare pe care o am în relația cu politicul e că sunt în același timp și președintele celei mai mare confederații patronale din România. În această calitate, negociem cu Guvernul, cu sindicatele, toate punctele de vedere și tot ceea ce ne interesează pe partea de patronat. Dar se rezumă aici.

Motivul pentru care sunt acolo e că sunt om de afaceri român, că dețin o companie de succes și pentru că nu lucrăm în niciun fel cu bugetul și cu statul. Clientul nostru este clientul final. Nu avem niciun fel de legătură, niciun fel de suprapunere cu bugetul de stat.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut foarte bine că am fugit de astfel de lucruri. Și aici la Rapid, când mă uit în spate, sunt destul de multe lucruri care vin de acum 10-12 ani, e foarte mult de curățat”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali

Dan Șucu a dezvăluit și faptul că, în trecut, a fost partener de afaceri cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu”, a mai spus Dan Șucu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și