Închide meniul

Florin Costea a dezvăluit marele regret al carierei sale: „Reuşeam să joc la echipe mari în Europa”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2023, 10:04 / Actualizat: 21 octombrie 2023, 11:44

Florin Costea a dezvăluit marele regret al carierei sale: „Reuşeam să joc la echipe mari în Europa

Florin Costea a ales care este "adevărata" Craiova

Florin Costea, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Costea a dezvăluit marele regret al carierei sale. Atacantul de 38 de ani a fost unul dintre cei mai promiţători jucători ai României, dar nu a reuşit niciodată să îşi atingă potenţialul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea, care a evoluat în cariera sa la FC U Craiova, FCSB sau CFR Cluj, a dezvăluit momentul care i-a schimbat pentru totdeauna cariera.

Florin Costea a dezvăluit marele regret al carierei sale

Singurul regret al jucătorului de 38 de ani este legat de accidentarea gravă pe care a suferit-o în 2010, într-un meci cu Poli Iaşi. Florin Costea s-a ciocnit atunci cu portarul Cristi Brăneţ, suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate.

Această accidentare l-a ţinut în afara terenului timp de un an, iat Costea este convins că ar fi putut să ajungă la echipe importante din Europa dacă nu s-ar fi accidentat:

„Regretul este acea accidentare, pentru că dacă nu se întâmpla reușeam să plec și eu în străinătate, jucam la echipe mari în Europa. În afară de asta, nu am niciun regret.

Reclamă

În momentul de față sunt un tip împlinit, am o carieră frumoasă în spate, sunt un tată împlinit, am doi copii și o familie frumoasă. Am stat atunci un an, un an și ceva.

Genunchiul meu nu a mai fost niciodată la fel, mereu am jucat cu dureri, cu infiltrații. Nu am mai ajuns să fiu la nivelul dinaintea accidentării”, a declarat Florin Costea, potrivit digisport.ro.

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani

Atacantul care are 6 selecţii la naţionala României îşi pregăteşte momentul în care îşi va agăţa, oficial, ghetele în cui. A început studiile la Şcoala de Antrenori şi, după terminarea studiilor, visează să primească o ofertă de la Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

„Momentan sunt acasă. Nu am mai jucat nicăieri, după perioada de la Câmpulung. Să vedem din iarnă, mă gândesc dacă mai merg undeva, dacă nu, îmi continui cursurile de antrenor. Oferte au fost şi din Liga 3 şi din Liga 4, dar la aproape 39 de ani, vorba vine oferte… (n.r. râde). Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar să vedem din iarnă.

Acum sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit”, a declarat Florin Costea, potrivit sursei citate anterior.

Florin Costea, a ajuns liber de contract la FCSB, în 2011. A părăsit echipa „roș-albastră” după doar un an, din postura de jucător liber de contract. În cariera sa a jucat pentru: Râmnicu Vâlcea, FCU Craiova, FCSB, Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Zakho SC, Șirineasa, Atletic Bradu, Viitorul Dăești, iar, în prezent, este legitimat la ARO Câmpulung.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2009, atunci când valora suma de 4 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și