Închide meniul

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani: „Acum sunt la cursuri”. Aşteaptă oferta de la Adrian Mititelu

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 18:29

Reclamă
Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani: „Acum sunt la cursuri. Aşteaptă oferta de la Adrian Mititelu

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani

Florin Costea, în tricoul Stelei / Profimediaimages

Ce s-a ales de Florin Costea (38 de ani), fostul atacant de la Craiova lui Adrian Mititelu şi de la FCSB. După ce şi-a amânat retragerea şi a ajuns să joace chiar şi în liga a 4-a, fratele lui Mihai Costea este în prezent fără contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Costea s-a despărţit de ARO Muscelul Câmpulung, echipă pentru care la începutul acestui an a înscris 7 goluri într-un singur meci. Nu a avut milă de juniorii de la Juventus Bascov, care au pierdut cu 0-22 după ce au refuzat să iasă de pe teren.

Ce s-a ales de Florin Costea, la 38 de ani

Atacantul care are 6 selecţii la naţionala României îşi pregăteşte momentul în care îşi va agăţa, oficial, ghetele în cui. A început studiile la Şcoala de Antrenori şi, după terminarea studiilor, visează să primească o ofertă de la Adrian Mititelu.

Momentan sunt acasă. Nu am mai jucat nicăieri, după perioada de la Câmpulung. Să vedem din iarnă, mă gândesc dacă mai merg undeva, dacă nu, îmi continui cursurile de antrenor. Oferte au fost şi din Liga 3 şi din Liga 4, dar la aproape 39 de ani, vorba vine oferte… (n.r. râde). Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar să vedem din iarnă.

Acum sunt la cursuri pentru a-mi lua licența B. Fac Școala de Antrenori aici în România și aici o să mi-o fac în continuare, nu o să plec nicăieri. Și eu mă gândesc pe viitor să antrenez la Craiova, dar mai întâi să îmi termin studiile. Vreau să rămân în fotbal, să vedem din ce postură. Am și eu multe lucruri de oferit„, a declarat Florin Costea la digisport.ro.

Reclamă

Costea ajungea la FCSB în 2011, de la Craiova. El a jucat 28 de meciuri pentru echipa lui Becali, dar nu a confirmat. A marcat două goluri și a oferit un assist.

Florin Costea a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat de Gigi Becali și Adrian Mititelu

Florin Costea a jucat între 2006 și 2011 la echipa lui Adrian Mititelu. Imediat după dezafilierea echipei, Costea a semnat cu echipa lui Becali. Pus să îi compare pe cei doi patroni, Costea a avut o reacţie vehementă.

O relație destul de bună. Sincer, nu prea ne-am întâlnit de multe ori fiindcă dânsul nu prea venea pe la echipă. Poate de 2-3 ori l-am văzut în jurul echipei. Nu a fost nicio relație, nu aveam vreo tangență.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a fost ca tatăl meu în fotbal. M-a luat de mic și m-a crescut, am altă legătură cu nea Adi, eu așa îi spun. Nu am ce comparație să fac, pentru că nu prea am stat mult de vorbă cu nea Gigi. Cu Mititelu, la Craiova, am stat mult la discuții. Au fost și bune și mai puțin bune, dar e altceva. Nu pot să fac nicio comparație, e cu totul altceva”, a declarat Florin Costea, pentru gsp.ro, la începutul acestui an.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și