Închide meniul

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua: „Strategia lor este bazată pe distrugere. Ne spun oierii lui Becali”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 17:47

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua: Strategia lor este bazată pe distrugere. Ne spun oierii lui Becali”

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua

Florin Gardoș, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua. Fostul fundaș, care a evoluat pentru FCSB, a vorbit despre situația de la echipa Armatei, în contextul conflcitului de imagine dintre „militari” și formația lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul component al echipei naționale crede că tactica echipei pregătite de Daniel Oprița este doar accea de a o distruge pe FCSB și de a demonstra faptul că echipa pregătită de Elias Charalambous nu este Steaua București.

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua. Argumentele fostului jucător

Fostul fundaș de 34 de ani este de părere că echipa militară nu are niciun viitor, având în vedere că aceasta nu a obținut dreptul de promovare în Liga 1 și pare că oficialii clubului nu fac niciun demers în acest sens.

„Cred că foarte mulți din cei care am jucat și înainte și după 2010, simțim același lucru ca și Chipciu. Eu m-am ferit să fiu foarte radical pentru că sunt oamenii de la Peluza Sud care au tatuat stema pe ei și știu cât de mult țin la echipă.

Tu vii să bagi atâtea milioane într-o echipă fără nicio perspectivă. Fără drept de promovare. Dai foc la bani. Motivul pentru care nu reușesc să atragă oameni în afară de Peluza Sud”, a spus Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Florin Gardoș: „Asta e părerea mea adevărată”

De asemenea, Florin Gardoș crede că FCSB aduce mai mulți oameni la stadion datorită rezultatelor, în ciuda faptului că echipa Armatei deține sigla, palmaresul și stadionul clubului istoric Steaua București.

„Părerea mea adevărată, m-am ferit să spun că FCSB e Steaua. Eu cred că povestea asta a ajuns la limită, mulți au acest sentiment, eu încerc să nu îmi exprim frustrările. Am fost la FCSB – CFR, pe Ghencea, superb, atmosferă, tot.

Dar mă uitam în tribună, frumos în stânga peluza Nord cântau. În partea cealaltă, nu era nimeni, peluza Sud nu e. Crainicul nu poate să spună gol Steaua, spune gol roș-albaștrii. Nu mai e farmecul acela, nu mai e Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Și FCSB are probleme pentru că nu are numele și brand-ul, iar dincolo e o echipă care se îndreaptă spre nicăieri și nu atrage pe nimeni și nu are cum să atragă pe nimeni. Pare că e o bătaie de joc generală.

Toată strategia CSA-ului este bazată pe distrugere, să demonstreze că FCSB nu e Steaua. Ei nu pun accentul pe fatpul că ei sunt Steaua. Eu, Chipciu, toți care am fost pro FCSB, noi suntem oierii lui Becali”, a mai spus fostul fotbalist de la FCSB.

Florin Gardoș a evoluat pentru actuala vicecampioană a României în perioada iulie 2010 – august 2014. După experiența în tricoul celor de la FCSB a plecat la Southampton, pentru suma de 6,8 milioane de euro. Perioada fostului fundaș din Premier League a fost marcată de accidentări, iar astfel a plecat la Universitatea Craiova, în 2019, inițial sub formă de împrumut, iar apoi s-a alăturat echipei lui Mihai Rotaru din postura de jucător liber de contract.

În cariera sa a jucat pentru: Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. S-a retras din activitate în luna aprilie a anului 2022. A reușit să câștige: două titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României (o cupă cu FCSB și una cu Universitatea Craiova) și o Supercupă a României (cu FCSB).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și