Închide meniul

Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu: „Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist!” Dezvăluirile fostului fundaş

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 13:10

Reclamă
Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu: „Mi-a zis că-s puşcărie de fotbalist! Dezvăluirile fostului fundaş

Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu

Florin Gardos, în timpul unui meci/ Hepta

Florin Gardoş a povestit cum a fost umilit de către arbitrul Radu Petrescu. Fostul fundaş a dezvăluit că centralul i-a vorbit foarte urât, pe vremea când activa la Clinceni, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu a condus recent de la centru duelul dintre Barcelona şi Antwerp, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Florin Gardoş, umilit de arbitrul Radu Petrescu

Florin Gardoş a rememorat un episod cu Radu Petrescu. Pe finalul carierei, fostul internaţional român a evoluat la Academica Clinceni, în Liga 1.

Într-un meci arbitrat de Radu Petrescu, Florin Gardoş a dezvăluit că a fost implicat într-un conflict cu central. Mai exact, Gardoş era avertizat cu cartonaş galben, iar în momentul în care a fost aproape să-l primească şi pe al doilea, a fost numit de către arbitru „puşcărie de jucător”.

„Am avut și eu destule clinciuri cu arbitrii. Radu Petrescu mi-a zis mie că-s pușcărie de fotbalist. Pe vremea când eram la Clinceni. Așa mi-a zis, că-s pușcărie de fotbalist. Ce să mai, poți să mai zici ceva?

Reclamă

Asta e reacție de arbitru profesionist? Îi spui că e pușcărie de fotbalist sau îi dai roșu? Îmi dăduse galben. El a fost conștient că îmi dăduse un galben foarte prostesc”, a declarat Florin Gardoş, conform fanatik.ro.

Florin Gardoş, discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României

Florin Gardoş a avut un discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României. Fostul fundaş al reprezentativei tricolore a răbfunit chiar înaintea meciului România – Kosovo.

Gardoş nu îşi explică de ce, după înfrângerile reprezentativei tricolore, apar atât de multe critici la adresa lui Edi Iordănescu şi a jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

“E hate, e hate. În general când e vorba de echipa națională e hate. Nu știu de ce e hate. Eu am simțit asta când m-am accidentat și am pierdut Euro. Și am privit toată treaba asta ca spectator. M-am uitat la televizor. Și începuseră tot felul de glume, ziceau să o lăsăm pe avarii.

Și apropo de meciul cu Elveția, dacă nu știai rezultatul și ascultai reacțiile ziceai că s-a terminat 7-0 pentru ei. Poate ați mai auzit, reacții de genul mai bine nu ne calificăm pentru că ne facem de râs. Și mă uitam la Rugby, România la Campionatul Mondial a pierdut cu 82 la 8.

Cea mai mare înfrângere din istorie. Și atunci zici, nu a zis nimeni nimic de rugby. Pentru că nu are aceeași expunere, nu e la fel de urmărit precum fotbalul”, a declarat Florin Gardoș pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și