Închide meniul

Florin Gardoș visează la o singură ”Steaua”. ”Să nu poţi să spui că FCSB e Steaua, săracul crainic”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 10:18

Florin Gardoș visează la o singură ”Steaua”. ”Să nu poţi să spui că FCSB e Steaua, săracul crainic”

Florin Gardoș visează la o singură ”Steaua”

Florin Gardoş, înaintea unui meci / Profimedia Images

Florin Gardoș visează la o singură ”Steaua”. Fostul fundaș al celor de la FCSB a vorbit despre conflictul de imagine dintre echipa patronată de Gigi Becali și CSA Steaua, echipa Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător a fost legitimat la FCSB în perioada iulie 2010 – august 2014. La momentul respectiv, actuala vicecampioană a României purta numele de „Steaua București”, pe care l-a pierdut ulterior în procesele cu echipa Armatei.

Florin Gardoș visează la o singură ”Steaua”. Mesajul fostului jucător

Fostul fundaș în vârstă de 34 de ani a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Acesta a dezvăluit faptul că visează ca cele două echipe să își rezolve problemele, pentru ca, în viitor, să existe o singură echipă care să poarte numele de „Steaua București”.

De asemenea, acesta este de părere că echipa pregătită în prezent de Elias Charalambous este continuatoarea clubului care a câștigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla. Totodată, legat de conficltul dintre cele două echipe, Gardoș a făcut referire la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, care a avut loc pe stadionul Ghencea, la care crainicul arenei nu a avut voie să pronunțe numele „Steaua”.

„Aş visa la una, dar să o văd, greu. La cât de mare e conflictul între cele două părţi, la momentul ăsta, nu. Poate, ţinând cont de faptul că echipa este condusă politic, poate doar la alegerile viitoare, dacă se va schimba ceva.

Reclamă

E mare păcat, am văzut atâta lume la meciul cu CFR, pe Ghencea, şi să nu poţi să spui că FCSB e Steaua, săracul crainic.

Mi se pare aşa o tâmpenie, e păcat, mare păcat. E cel mai mare brand din fotbalul românesc, iar acum e divizat”, a spus Gardoș.

Florin Gardoș a făcut-o praf pe CSA Steaua. Argumentele fostului jucător

Fostul fundaș, care a evoluat în trecut pentru FCSB, a vorbit despre situația de la echipa Armatei, în contextul conflcitului de imagine dintre „militari” și formația lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Gardoș, acum în vârstă de 34 de ani, este de părere că echipa militară nu are niciun viitor, având în vedere că aceasta nu a obținut dreptul de promovare în Liga 1 și pare că oficialii clubului nu fac niciun demers în acest sens.

„Cred că foarte mulți din cei care am jucat și înainte și după 2010, simțim același lucru ca și Chipciu. Eu m-am ferit să fiu foarte radical pentru că sunt oamenii de la Peluza Sud care au tatuat stema pe ei și știu cât de mult țin la echipă.

Tu vii să bagi atâtea milioane într-o echipă fără nicio perspectivă. Fără drept de promovare. Dai foc la bani. Motivul pentru care nu reușesc să atragă oameni în afară de Peluza Sud”, a spus Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și