Închide meniul

Florin Lovin, reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo: „Sunt foarte slabi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 8:20

Florin Lovin, reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo: Sunt foarte slabi!”

Dinamo - Unirea Constanța, LIVE SCORE, 17:00

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci / Facebook

Florin Lovin, fostul jucător al FCSB-ului, a avut o reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni. Iar, miercuri, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit în termeni duri despre elevii săi.

Florin Lovin, reacție vehementă la adresa jucătorilor lui Dinamo

Florin Lovin consideră normal faptul că jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, din cauza restanțelor salariale. Însă, în același timp, îi numește „foarte slabi”, deoarece nu și-ar fi depus memoriu.

„Ce se întâmplă la Dinamo e un alandala în toată forma, se întâmplă de mult timp asta. În cariera mea, eu am fost un jucător dificil pentru conduceri, mi-am cerut mereu drepturile salariale.

Consider că tipul acesta de greve e necesar la un moment dat. Şi noi am făcut la fel la Astra. Problema e când eşti minţit mereu.

Reclamă

El spune că le-a spus (n.r. că vor fi întârzieri la plată), dacă ei au fost de acord, ok. Dar daca ţi se zice săptămână de săptămână că vin banii şi nu vin, e o problemă.

Dar jucătorii sunt foarte slabi, toţi din România, şi nu depun memoriu. Întrebaţi la echipele cu probleme cine a depus memoriu. Nimeni probabil, doar în ultimă fază”, a declarat Florin Lovin, pentru orangesport.ro.

Florin Prunea, atac la adresa lui Ovidiu Burcă

Florin Prunea susține că este inadmisibil faptul că Ovidiu Burcă și-a certat jucătorii, după ce au intrat în grevă din cauza restanțelor salariale. În plus, fostul oficial din „Ștefan cel Mare” spune că, între Burcă și jucătorii săi, s-a format o ruptură iremediabilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu trebuie să fii specialist ca să-ți dai seama că acolo este o luptă în cadrul clubului. Eu cred că jucătorii au dreptate. În momentul când începe un război, el are în spate o istorie.

Eu am rămas, totuși, stupefiat astăzi de Burcă, că își ceartă jucătorii, pentru că își cer drepturile. Eu cred că, în momentul de față, este o ruptură iremediabilă între antrenor și jucători.

Nu cred că am mai văzut un antrenor care să nu fie alături de jucătorii lui. Jucătorii ce să facă?! Să le fie rușine când își cer drepturile? Cum să le fie rușine la jucători, când ei sunt neplătiți de aproape trei luni. Cum să-mi fie mie rușine să-mi cer drepturile?

Este inadmisibil, mai ales pentru faptul că aceste cuvinte vin din partea unui fost jucător. Doar pentru că el nu are probleme financiare, asta nu înseamnă că jucătorii nu au și ei familii. Dacă antrenorul are o situație financiară foarte bună, măcar să tacă din gură! Nu să certe jucătorii că-și cer drepturile.

Jucătorii ăia n-au mai ieșit la antrenamente, pentru că le-a ajuns cuțitul la os! Jucătorii ăia au fost mințiți. Nu cred că a fost o singură discuție. Discuția a fost de mai mult timp acolo. Nu mă așteptam! Am avut o altă impresie despre el (n.r. Ovidiu Burcă). Dar uite că te mai înșeli.

Până la urmă, jucătorii nu trebuie să amestece partea sportivă cu partea financiară. Au drepturi, să-și depună memoriile, să-și ceară drepturile! Neprezentarea la antrenament nu rezolvă problema. Din contră, tot ei au de pierdut!

Va fi foarte greu să mai refacă legătura pe care a avut-o cu jucătorii. Mă pun și eu în locul jucătorilor… Mâine, când mă duc la antrenament, cum mai dau ochii cu antrenorul ăla care mă ceartă că îmi cer pâinea pentru familia mea. Nu e posibil așa ceva”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și