Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Prunea „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor lui Dinamo: „Măcar să tacă din gură, dacă are o situație financiară foarte bună!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 19:11

Florin Prunea șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor lui Dinamo: Măcar să tacă din gură, dacă are o situație financiară foarte bună!”

Florin Prunea „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor lui Dinamo

Florin Prunea și Ovidiu Burcă/hepta

Florin Prunea, fostul președinte și fotbalist al lui Dinamo, „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor formației din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, din cauza restanțelor salariale care au ajuns la două luni. Iar, astăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a avut o tiradă la adresa elevilor săi.

Florin Prunea „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă după atacul la adresa jucătorilor lui Dinamo

Florin Prunea consideră inadmisibil faptul că Ovidiu Burcă și-a certat jucătorii, după ce au intrat în grevă din cauza restanțelor salariale. Totodată, fostul oficial din „Ștefan cel Mare” spune că, între Burcă și jucătorii săi, s-a format o ruptură iremediabilă.

„Nu trebuie să fii specialist ca să-ți dai seama că acolo este o luptă în cadrul clubului. Eu cred că jucătorii au dreptate. În momentul când începe un război, el are în spate o istorie.

Eu am rămas, totuși, stupefiat astăzi de Burcă, că își ceartă jucătorii, pentru că își cer drepturile. Eu cred că, în momentul de față, este o ruptură iremediabilă între antrenor și jucători.

Reclamă

Nu cred că am mai văzut un antrenor care să nu fie alături de jucătorii lui. Jucătorii ce să facă?! Să le fie rușine când își cer drepturile? Cum să le fie rușine la jucători, când ei sunt neplătiți de aproape trei luni. Cum să-mi fie mie rușine să-mi cer drepturile?

Este inadmisibil, mai ales pentru faptul că aceste cuvinte vin din partea unui fost jucător. Doar pentru că el nu are probleme financiare, asta nu înseamnă că jucătorii nu au și ei familii. Dacă antrenorul are o situație financiară foarte bună, măcar să tacă din gură! Nu să certe jucătorii că-și cer drepturile.

Jucătorii ăia n-au mai ieșit la antrenamente, pentru că le-a ajuns cuțitul la os! Jucătorii ăia au fost mințiți. Nu cred că a fost o singură discuție. Discuția a fost de mai mult timp acolo. Nu mă așteptam! Am avut o altă impresie despre el (n.r. Ovidiu Burcă). Dar uite că te mai înșeli.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, jucătorii nu trebuie să amestece partea sportivă cu partea financiară. Au drepturi, să-și depună memoriile, să-și ceară drepturile! Neprezentarea la antrenament nu rezolvă problema. Din contră, tot ei au de pierdut!

Va fi foarte greu să mai refacă legătura pe care a avut-o cu jucătorii. Mă pun și eu în locul jucătorilor… Mâine, când mă duc la antrenament, cum mai dau ochii cu antrenorul ăla care mă ceartă că îmi cer pâinea pentru familia mea. Nu e posibil așa ceva”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florin Prunea: „Este șocant ca un conducător să spună asta!”

„Mai mult de atâta, am văzut declarația lui Vlad Iacob, că, domne, la Liga 1 sunt patru-cinci echipe așa. Păi, ce legătură au problemele de la alte cluburi cu problemele de la clubul tău?

Este șocant ca un așa zis conducător, că asta vrea să pară el acolo, să spună asta. Adică, mai bine pe mă-sa, cum zice românul, nu? De-a dreptul șocant! Așa e când aduci aventurieri din ăștia”, a mai spus Florin Prunea.

Florin Prunea: „Elias n-are ce să caute acolo!”

„Elias (n.r. liderul galeriei lui Dinamo) n-are ce să caute acolo. El trebuie să stea în galerie. N-are ce să caute la jucători. E treaba celor care conduc clubul și antrenorilor. Ce să facă Elias? Din păcate, din ce am înțeles, nici Programul (n.r. DDB) nu mai merge. Foarte mulți s-au retras. Nu este ușor să faci rost de o sumă de 100.000 de euro pe lună, să ții o echipă în viață.

Cred că totul a plecat de la minciună, că, dacă nu mințeau jucătorii, nu se întâmpla nimic. Jucătorului trebuie să-i spui adevărul, oricât de dureros ar fi. Dar să nu-l minți. Că, dacă îl minți, uite ce se întâmplă”, a încheiat Florin Prunea.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și