Închide meniul

Florin Prunea a auzit declarația lui Mihai Stoichiță și a avut o reacție incredibilă: „Se certa pe altele cu Burleanu”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 19:47

Reclamă
Florin Prunea a auzit declarația lui Mihai Stoichiță și a avut o reacție incredibilă: Se certa pe altele cu Burleanu”

Florin Prunea a auzit declarația lui Mihai Stoichiță și a avut o reacție incredibilă

florin prunea / Hepta

Florin Prunea a auzit declarația lui Mihai Stoichiță și a avut o reacție incredibilă. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre situația de la Federația Română de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic de la Federația Română de fotbal a anunțat că era decis să își dea demizia, în cazul în care echipa națională condusă de Edi Iordănescu nu ar fi reușit să se califice la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Florin Prunea a auzit declarația lui Mihai Stoichiță și a avut o reacție incredibilă. Ce crede fostul internațional

Florin Prunea este de părere că Mihai Stoichiță nu a fost sincer în legătură cu demisia din cadrul Federației. Acesta a menționat faptul că nu există niciun motiv pentru care ar putea exista un posibil conflict între directorul tehnic și Răzvan Burleanu, având în vedere faptul că domeniile de activitate ale acestora sunt diferite.

”Asta cu demisia, o demisie este un act unilateral, ți-o dai și la revedere, nu mai contează, nu că ’am vrut’. Ce înseamnă ’am vrut’? Și dacă ne calificăm, eu sunt nemulțumit total de activitatea mea și îmi prezint demisia. Ți-o asumi și la revedere!

A doua e asta cu cearta între ei. Pe ce temei? Unul se pricepe la fotbal și altul la administrație. Nu cred că se certau pe fotbal, eu cred că pe altele”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Mi-am prezentat demisia la FRF!” Mihai Stoichiţă, dezvăluire şoc

Mihai Stoichiţă a dezvăluit, în premieră, faptul că era dispus să plece de la naţională. Acesta susţine că recurgea la acest gest, deoarece considera că nu şi-ar fi făcut datoria, dacă „tricolorii” nu se calificau la EURO 2024.

Stoichiţă a mai transmis că toţi membrii FRF au fost surprinşi de hotărârea pe care el o luase, în special Răzvan Burleanu, cel care i-a transmis că nu îi acceptă în niciun caz demisia.

„Un element pe care-l știu doar cei din Federație, o spun în premieră acum, eu mi-am prezentat demisia înainte de meciul cu Israel, în caz că nu ne calificăm. Meciul de la Felcsut. Am zis că misiunea mea se încheie pentru că mi se pare că este un eșec al zonei mele, zona tehnică. Toată lumea a rămas surprinsă.

Reclamă

Burleanu mi-a zis că în niciun caz nu acceptă, dar eu asta am simțit că trebuie să fac și asta făceam, nu antrenează Burleanu, Vișan sau Bodescu, eu răspund direct de rezultatele echipelor naționale ale României”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform prosport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și