Închide meniul

Florin Prunea a dat cărțile pe față! De unde a pornit conflictul cu Mircea Rednic. „Ce ai făcut? M-ai nenorocit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 12:37

Florin Prunea a dat cărțile pe față! De unde a pornit conflictul cu Mircea Rednic. „Ce ai făcut? M-ai nenorocit!

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2

Mediafax Foto Florin Prunea / George Dobre via Hepta

Florin Prunea și Mircea Rednic se află în relații reci de mai bine de doi ani. Fostul mare portar crede că totul a început după ce Rednic a fost îndepărtat de la Dinamo după sezonul 2018-2019, când a terminat pe locul 9 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, despre conflictul cu Mircea Rednic

Prunea susține că nu a avut nicio implicare în decizia de a-l demite pe Rednic în 2019, deși „Puriul” are cu totul altă părere.

”Conflictul s-a născut când l-au dat afară Negoiță și Bălănescu, pentru că i-a păcălit cu contractul. El a venit să facă programul de pregătire, l-a luat ‘Iuda’, cum îi spune el, în birou și i-a zis ‘știi, nea Mircea, că avem clauză în contract că se prelungește automat doar dacă termini pe șapte’.

A pus mâna pe telefon și a zis ‘ce ai făcut? M-ai nenorocit!’ Pe Luana a sunat-o. Și eu îl dădeam afară, te-a eliminat Miercurea Ciuc din Cupă, ai terminat pe 9, cea mai proastă clasare din istoria lui Dinamo.

Eu am picat în mijlocul focului nevinovat, și eu, și Neagoe. Și suporterii au zis că l-am săpat pe Rednic. El s-a aflat în spate la toate acțiunile care au fost ulterior. Ce am greșit eu în relația cu Rednic?”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florin Prunea se judecă cu Mircea Rednic

Conflictul dintre Prunea și Rednic a ajuns în instanță. Fostul portar a acuzat-o pe fiica „Puriului”, Luana Rednic, că a încasat comisioane uriașe din tranzacțiile cu jucători de la Dinamo.

„E caz unicat în fotbalul mondial ca fiica unui antrenor al echipei să ia comisioane. Este imposibil! Toată lumea știe, știm cum a fost și pe la Iași, s-a tot vorbit. El m-a dat în judecată pentru că am spus că fiică-sa a luat comisioane, am câștigat, dânsul a făcut apel. Nu am nimic cu Luana Rednic. Am câștigat la Fond și dânsul a făcut apel

Eu am venit cu dovezi că a luat comisioane, sunt documentele. Pot și eu să-l jignesc, e cel mai ușor așa. Noi nu știm cum se iau banii? Și aici nu mă refer doar la Luana Rednic. Mai ia un jucător un salariu în avans. Mai punem 3.000 la salariu ca să ia și impresarul, se fac. Nu contează că ai luat un leu, doi, trei sute sau patru. El m-a dat în judecată că am spus că fiică-sa a luat comisioane, am câștigat, dânsul a făcut apel”, a mai spus Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și