Închide meniul

Florin Prunea, discurs antologic după ce Mircea Rednic l-a exlcus din lot pe Deian Sorescu. „Puriul”, făcut praf. „Jucătorul te simte când ești jigodie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 21:58

Florin Prunea, discurs antologic după ce Mircea Rednic l-a exlcus din lot pe Deian Sorescu. „Puriul, făcut praf. „Jucătorul te simte când ești jigodie!

S-a umplut paharul! Florin Prunea l-a luat la țintă pe un om „cheie” de la Dinamo

Florin Prunea, în timpul unei conferințe de presă / Instagram/dinamobucurestiofficial

„Pentru mine nu este o surpriză, se continuă pe aceeași linie. Tot ce a găsit Mircea Rednic acolo, că i-a adus Mureșan sau cine i-a adus, vor pleca. Dar nu trebuie să plece. Nu mi se pare normal să te comporți de maniera asta cu jucători precum Sorescu, Puljic sau Anton. Gândiți-vă când au plecat Puljic și Anton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ce situații, cu lacrimi în ochi. Eram sigur că se răzbună. Așa a făcut peste tot pe unde a fost, nu numai la Dinamo. Este același comportament. Dinamo nu îți permite să-i lase pe Sorescu, Nica sau Neicuțescu”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Florin Prunea, reacție antologică după ce Mircea Rednic l-a exlus din lot pe Deian Sorescu

Deian Sorescu a aflat chiar azi că fost exlus din lot, când s-a prezentat la antrenamentul de la Săftica. Chiar magazionerul clubului a fost cel care l-a anunțat decizia luată de Mircea Rednic.

„Nu numai din cauza lui Mircea Rednic se întâmplă ce se întâmplă el a venit într-o situație greau. Dar prin comportamentul lui îmi lasă impresia că este rupt de orice realitate, atât din punct de vedere sportiv, cât și uman. Să-ți bați joc de trei jucători, să-i pui să se antreneze pe o mochetă, la Granitul, singuri… Cu ce deranja dacă făceau antrenamentul la Săftica, când nu era prezentă echipa? Nu este prima dată când Rednic face așa. Nu poți să-i umilești în felul ăsta”, a mai spus Prunea.

Conflictul dintre cei doi a început de mai mult timp. Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

Reclamă

„Jucătorul te simte când ești jigodie. Am zis că e chestiune de zile și că îl execută. Vor urma și alții, dar pe care nu i-a adus el. Jucătorul te simte când ești o jigodie”, a încheiat Florin Prunea.

6 goluri a înscris Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind golgheterul lui Dinamo. El valorează 1,8 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Mircea Rednic l-a criticat pe Deian Sorescu după Sepsi – Dinamo 4-1

Echipa lui Mircea Rednic a suferit o nouă umilință în Liga 1, iar Deian Sorescu, vedeta echipei, a fost atacată de antrenorul dinamovist.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt supărat, am revenit la 2-0. Am luat două goluri cu mare ușurință. La 2-1 am avut ocazie foarte mare și n-am înscris. Ideal era să egalăm până la pauză. La golul 4 am riscat, am făcut greșeli mari.

Sunt jucători care anul trecut jucau în Liga 3. Uitați-vă ce bancă avem, am 6 jucători under 21. E greu când nu ai soluții. Asta a făcut diferența. O să încerc să-i integrez pe toți ca să am mai multă calitate.

Sorescu trebuie să se gândească. Felul de a nu te implica, doar să fii în teren, el are de pierdut. A pierdut echipa națională. Ar trebui să fie mult mai implicat. I-o zic ca un sfat. Dinamo nu stă în Sorescu și în nimeni. Pot să vină alți jucători la iarnă”, a spus Mircea Rednic, după meci.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și