Închide meniul

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid: „E o surpriză mare”

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 16:22

Reclamă
Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid: „E o surpriză mare

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre noua mutare spectaculoasă din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum a anunțat agentul Arcadie Zaporojanu, în exclusivitate pentru AntenaSport, Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid în cel mai scurt timp. Oficialii formației din Spania îi vor plăti clauza portarului, de 800.000 de euro și îi vor oferi un salariu de 800.000 de euro pentru primul sezon, pentru un contract de 4 ani și jumătate. De asemenea, salariul acestuia ar urma să crească cu suma de 180.000 de euro, după fiecare an petrecut la echipa lui Diego Simeone.

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid. Mesajul fostului internațional

După ce a aflat despre oferta celor de la Atletico Madrid, pentru Horațiu Moldovan, Florin Prunea s-a declarat surprins de oportunitatea pe care o are portarul echipei naționale. Fostul internațional a vorbit și despre posibilitatea ca actualul goalkeeper de la Rapid să joace la formația din capitala Spaniei, a cărei poartă este apărată, în momentul de față, de celebrul Jan Oblak.

”Este o surpriză mare, mai ales la ce portari are Atletico. Nici Betis nu are portari răi, Bravo și cel care este titular (n.r. Rui Silva), sunt doi portari cu sute de meciuri în La Liga. 

Să te duci acolo (n.r. la Atletico Madrid), înseamnă că se renunță la Grbic. O să fie doi portari care se vor întâlni și la turneul final, pentru că și Oblak e calificat și va apăra și el. Sigur, prima șansă o va avea Oblak, este căpitan, apără de mult timp și este unul dintre cei mai buni portari din lume. Gafele sunt trecătoare, toți greșesc. El este unul dintre primii cinci portari din lume, e greu să îl dai la o parte. 

Reclamă

Dacă ar avea și Betis, și Celtic, eu cred că ar alege echipa unde ar putea juca. E greu să refuzi Atletico”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Horaţiu Moldovan să aleagă La Liga, dacă va pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi speră ca portarul naţionalei României să rămână în Giuleşti până la finalul sezonului.

„Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem și noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horațiu.

Reclamă 4 / 0/3

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaște campionatul, iar în străinătate nu se știe niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis și Celtic? Eu Betis aș alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparație. Dacă ar fi să aleg, aș alege Spania”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Şi Damjan Djokovic a avut un mesaj clar pentru Horaţiu Moldovan. „(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și