Închide meniul
EXCLUSIV

E gata! Se face transferul stelar al lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „S-au înţeles”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 14:41

Reclamă
E gata! Se face transferul stelar al lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „S-au înţeles

E gata! Se face transferul stelar al lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: "S-au înţeles"

Profimedia

Se face transferul stelar al lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. Agentul de jucători Arcadie Zaporojanu a anunţat că Horaţiu Moldovan s-a înţeles cu Atletico Madrid. Moldovan va pleca în Spania la începutul săptămânii viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Se face transferul stelar al lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

„Da, este adevărat! Aşteptăm astăzi notificarea la Rapid din partea lor. Da, vor plăti clauza! Sunt două variante de contract, una cu 4 ani şi jumătate şi una cu 5 ani şi jumătate. Moldovan s-a înţeles cu Atletico. El acum trebuie să se întâlnească cu Cristiano Bergodi şi să discute. E la latitudinea lor. Luni sau marţi va pleca”, a declarat Arcadie Zaporojanu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Horaţiu Moldovan să aleagă La Liga, dacă va pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi speră ca portarul naţionalei României să rămână în Giuleşti până la finalul sezonului.

Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem și noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horațiu.

Reclamă

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaște campionatul, iar în străinătate nu se știe niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis și Celtic? Eu Betis aș alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparație. Dacă ar fi să aleg, aș alege Spania„, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Damjan Djokovic a avut un mesaj clar pentru Horaţiu Moldovan. „(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și