Închide meniul

Florin Prunea, atac fără menajamente la conducătorii lui Dinamo. "Numai tâmpiţii s-ar putea bucura!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2020, 12:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Florin Prunea, atac fără menajamente la conducătorii lui Dinamo. "Numai tâmpiţii s-ar putea bucura!"

Florin Prunea tună şi fulgeră după Georgia U21 - România U21

Florin Prunea, în timpul unui eveniment / SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via Hepta

Alb-roşiii vor o victorie la "masa verde". Consideră că Andrei Vlad nu ar fi avut drept de joc în partida tur din semifinalele Cupei României. Echipa pregătită de Mihalcea a cedat atunci la scor de neprezentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, reacţie dură după demersul dinamoviştilor

Fostul oficial al grupării din Ştefan cel Mare este convins că FCSB nu are de ce să aibă emoţii.

"Mi se pare jenant ce se întâmplă și dacă este adevărat ce se spune în ziare, despre alcătuirea echipei, bazându-se pe așa ceva. Este jenant! Eu cred că lucrurile sunt destul de clare. Nu este o decizie grea pe care FRF trebuie să o ia. Ferească Dumnezeu! 

Nu mă mai miră nimic. Nu cred că un conducător și-ar permite să vină peste antrenor să-i zică să bage o anumită echipă. Numai niște tâmpiți s-ar bucura să câștige meciul la masa verde", a declarat Prunea pentru ProSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și