Închide meniul

Florin Prunea, atacuri frontale în direct la TV! "E votul lui naşu’ pentru finu’! FCSB a influenţat trei voturi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Florin Prunea, atacuri frontale în direct la TV! "E votul lui naşu pentru finu! FCSB a influenţat trei voturi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo are probleme mari

Fostul preşedinte al lui Dinamo a acuzat că totul a fost "premeditat încă de la începutul anului" şi că "s-a urmărit retrogradarea acestei echipe!". Nici rivala FCSB nu a scăpat de tirada fostului preşedinte din "Stefan cel Mare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea acuză că Dinamo a fost condamnată de Comisii

"Echipa trebuie lăsată să joace pe teren! Dinamo a stat în izolare, dar la alte echipe nu s-a aplicat același protocol. Unde mai e meritul sportiv? Ce să mai facă Dinamo? Chiar să îi iei șansa lui Dinamo? 

Da, greșelile manageriale făcute se plătesc. Dar totul a fost premeditat de la începutul anului! S-a urmărit retrogradarea acestei echipe! Eu înțeleg și votul de azi. Dar știți din ce zonă vine. E votul lui «nașu» pentru «fin». Acum începe a doua relație naș-fin…

Există o obligație morală face de ce înseamnă Dinamo și suporterii ei… Și aici vorbesc și de FCSB, chiar dacă FCSB a avut trei voturi. E vorba de respect. Să nu uite Gigi Becali că Dinamo l-a ajutat. CFR să nu uite că a câștigat un campionat datorită lui Dinamo, care și-a apărat corect șansele. Să nu uite asta! 

Acum e nevoie de o reparație morală pentru Dinamo, având în vedere prin ce a trecut în acest an. Dinamo a acceptat să joace din două în două zile. Cum e posibil să vină FRF, în Comitetul Executiv, și să spună «Nu, domnule!». Este ceva în neregulă”, a concluzionat fostul portar din Ştefan cel Mare la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și