Închide meniul

Florin Prunea a dat de pământ cu Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt!” Ce l-a enervat pe fostul dinamovist

Publicat: 13 septembrie 2021, 22:02

Florin Prunea a dat de pământ cu Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt! Ce l-a enervat pe fostul dinamovist

Octavian Popescu ar putea să joace în Premier League în tricoul lui Everton

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Prunea a dat de pământ cu Octavian Popescu
  • Ce l-a enervat pe fostul dinamovist

 

Florin Prunea a dat de pământ cu Octavian Popescu

FCSB a dat de pământ cu Dinamo în derby. Roş-albaştrii au câştigat cu 6-0, iar unul dintre marcatorii golurilor a fost Octavian Popescu, „perla” de 18 ani a lui Gigi Becali. La final, tânărul fotbalist a ironizat-o pe marea rivală şi s-a bucurat în vestiar cu manele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea şi-a ieşit din minţi când l-a văzut pe fotbalistul FCSB. Fostul dinamovist l-a desfiinţat pe jucătorul în urma căruia Gigi Becali speră să obţină milioane de euro.

„Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier…”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC! „A spus că n-are timp de examene”

Octavian Popescu, noua vedetă de la FCSB, nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. Un profesor a dezvăluit ce mesaj a primit de la preferatul lui Gigi Becali.

„Făcea cursuri online și a terminat clasa a XII-a, la el acolo, în comună, la Nucet. Dar nu l-a interesat să dea și BAC-ul. A spus că n-are timp el de examene, că are antrenamente și ceva meciuri amicale pe la București.

Reclamă

Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp”, a spus unul dintre profesorii lui Popescu, citat de gsp.ro.

Meciurile cu Viitorul Pandurii, Concordia Chiajna şi Chindia l-au împiedicat pe Octavian Popescu să ajungă în comuna dâmbovițeană Nucet, pentru Bacalaureat. Astfel, cel care câştigă mii de euro pe lună va trebui să mai aştepte pentru a trece probele de la BAC.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu