Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Prunea, nemilos cu FCSB şi Dinamo! Pe echipa lui Gigi Becali nu o vede nici măcar pe podium. Avertisment pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 22:19

Florin Prunea iese la atac şi face previziuni sumbre pentru cele două mari rivale din Liga I, FCSB şi Dinamo. Cele două nu vor fi printre protagonistele acestui campioant. Fosta sa echipă, Dinamo, se va bate pentru a scăpa de retrogradare. Primele noutăţi ale câinilor, Constantin Nica şi Răzvan Popa nu l-au convins pe fostul goalkeeper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, avertisment pentru Dinamo

Dinamo va fi pentru al treilea sezon consecutiv în lupta pentru evitarea matineului. „Mă gandesc că vor fi în play-out, iar play-out-ul e mai greu decât playoff-ul. Acolo joci mereu cu sabia deasupra capului, te pândeşte retrogradarea”, a spus Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Florin Prunea nu crede în Edi Iordănescu

Edi Iordănescu l-a înlocuit în urmă cu puţin timp pe Dinu Todoran pe banca vicecampioanei. Până acum, cu Iordănescu Jr. pe bancă, FCSB a obţinut doar un punct în două etape. 1-1 cu Sepsi şi 1-4 pe terenul campioanei CFR Cluj.

Florin Prunea îl avertizează pe Edi Iordănescu. FCSB nu are nicio şansă să se implice în lupta pentru titlu în acest sezon. „Rezultatele sunt cele care ţin un antrenor pe banca unei echipe. Atât! Cu actualul lot, părerea mea e că este imposibil. Este imposibil să termine între primele patru”, crede Florin Prunea.

FCSB pregăteşte ultimele tunuri pe piaţa transferurilor

Tocmai pentru a forţa implicarea în lupta pentru titlu vicecampioana vrea să aducă mai mulţi jucători cât mai repede. S-a vorbit deja despre Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici sau Alex Chipciu, fotbalişti pe care campioana CFR Cluj nu se mai bazează după sosirea lui Dan Petrescu.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și