Închide meniul

Florin Prunea nu e de acord ca Liga 1 să se mute în Turcia: "E nenorocire, sunt 45 de grade la umbră"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2020, 9:46

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a venit cu propunerea inedită, ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya. Pot face chiar și pregătirea acolo și apoi să dispute toate partidele rămase din acest sezon, în cazul în care situația din România nu va permite acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că este imposibil din punct de vedere al disputării jocurilor. În iulie în Antalya e o nenorocire, sunt 45 de grade la umbră. Nu cred că se poate juca. Ce ar însemna pentru toate echipele, nu numai pentru Dinamo?

Nu poți să-ți dai seama ce înseamnă din punct de vedere financiar, depinde la ce hotel vrei să stai. Nu pot să-mi dau seama, trebuie făcut un calcul. Repet, e imposibil, părerea mea. Pentru că riscurile sunt foarte mari”, a spus Florin Prunea, pentru Digisport.

LPF vine cu banii din drepturile TV

În România, starea de urgență a fost prelungită până pe 15 mai. Imediat după, echipele se pot reuni. Dacă autoritățile nu își vor da acordul pentru a se juca meciuri la noi în țară, atunci partidele se vor disputa în Antalya. FRF și LPF vor stabili toate detaliile în care mutarea va deveni posibilă.

În situația în care se va decide disputarea meciurilor în Antalya, LPF le poate pune la dispoziție echipelor și fondurile necesare cazării. Acestea ar urma să fie ajutate cu până la 200.000 de euro fiecare, bani ce vor fi scăzuți din drepturile TV din sezonul viitor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și