Închide meniul

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră: „Nu sunt mulți jucători ca el”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 21:25

Reclamă
Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră: Nu sunt mulți jucători ca el”

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră. Fostul internațional a vorbit despre situația acestuia, după ce Tamaș și-a anunțat retragerea din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei conferințe de presă, Gabi Tamaș și-a anunțat, în mod oficial, retragerea din fotbal. Acesta și-a încheiat cariera de jucător la vârsta de 39 de ani, de la clubul ilfovean Concordia Chiajna, care activează, în prezent, în Liga a 2-a.

Florin Prunea nu îl condamnă pe Gabi Tamaș, după problemele din carieră. Mesajul fostului internațional

Fostul portar a dezvăluit că și-ar fi dorit ca mai mulți fotbaliști să aibă profilul lui Gabi Tamaș, chiar dacă acesta a fost uneori în centrul anenției, din cauza incidentelor din viața extrasportivă.

Totuși, Florin Prunea a menționat faptul că l-a apreciat pe fostul fundaș pentru curajul acestuia, de a spune „lucrurilor pe nume”. Totodată, fostul internațional a dezvăluit că îi pare rău că Tamaș s-a retras din activitatea de fotbalist.

„Eu ca și conducător de club am preferat tot timpul genul acesta de jucător. Știi de ce? Îl chemam și îl trăgeam de mână. Știam unde îl doare pe acest jucător.

Reclamă

Nu sunt mulți jucător ca Gabi Tamaș. Aș fi preferat să am fotbaliști ca Gabi Tamaș, care să vină și să spună adevărul.

Aceasta ar fi fost problema (n.r. consumul de alcool) pe care încercam să o rezolv. Eu vorbesc de fotbalistul Gabi Tamaș și ce a spus el azi. A făcut o analiză cum nu a făcut-o niciun fotbalist.

Poate fotbaliști mai mari ca el nu au avut curajul să spună ce a spus Gabi în această seară. Îmi pare rău că se retrage. Eu cred că mai putea juca. Este un jucător care are peste 60 de meciuri la echipa națională, ceea ce puțini au reușit”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal

S-a aflat ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal. Fostul internaţional a anunţat că şi-a agăţat ghetele în cui cu două săptămâni înainte de a împlini 40 de ani. Iniţial îşi dorea să îşi încheie cariera în luna ianuarie, dar nu a mai aşteptat.

„Am şi alte planuri pe viitor şi nu puteam să le fac pe ambele. Vreau să continui şi şcoala de antrenori, şi tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am şi după aia să decid. Am intrat şi într-un proiect care este global. Veţi auzi mai multe de el zilele care urmează. Care va ajuta foarte mult sportul şi oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să vă spun. Voi înfiinţa şi o academie… şi ăsta e visul meu. Voi ajuta toţi copiii să aibă ce nu am avut eu când aveam mic, adică toate condiţiile.

Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puţini bani. Nu putem să jecmănim lumea pentru că ştim foarte bine ce situaţie financiară este în ţară”, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și