Închide meniul

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal: „Este visul meu. Nu putem să jecmănim lumea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 12:36

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal: „Este visul meu. Nu putem să jecmănim lumea!

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal

Gabi Tamaş, la conferinţa de presă / AS.ro

S-a aflat ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal. Fostul internaţional a anunţat că şi-a agăţat ghetele în cui cu două săptămâni înainte de a împlini 40 de ani. Iniţial îşi dorea să îşi încheie cariera în luna ianuarie, dar nu a mai aşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani„, a declarat fostul jucător de la Dinamo, FCSB şi Rapid. Gabi Tamaş asigură că nu va sta departe de fotbal.

Ce va face Gabi Tamaş, după retragerea din fotbal

Tamaş îşi doreşte să devină antrenor cu acte în regulă, dar să îşi deschidă şi o academie de fotbal.

Am şi alte planuri pe viitor şi nu puteam să le fac pe ambele. Vreau să continui şi şcoala de antrenori, şi tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am şi după aia să decid. Am intrat şi într-un proiect care este global. Veţi auzi mai multe de el zilele care urmează. Care va ajuta foarte mult sportul şi oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să vă spun. Voi înfiinţa şi o academie… şi ăsta e visul meu. Voi ajuta toţi copiii să aibă ce nu am avut eu când aveam mic, adică toate condiţiile.

Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puţini bani. Nu putem să jecmănim lumea pentru că ştim foarte bine ce situaţie financiară este în ţară„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Reclamă

Tamaş a precizat de ce nu a mai aşteptat până la începutul anului viitor pentru a se retrage.

Aş vrea să deschid o academie până în ianuarie şi din ianuarie voi începe cursurile de antrenorat, în funcţie de ce îmi pune la dispoziţie Federaţia. În ianuarie, oricum m-aş fi retras. Nu am mai vrut să aştept până în ianuarie. Nu pot renunţa la ce iubesc cel mai mult, voi face cursurile, dar nu ştiu dacă voi fi antrenor„, a precizat Tamaş.

În ultimele două sezoane, Gabi Tamaş a jucat în Liga 2 la Concordia Chiajna. A adunat 18 meciuri în tricoul ilfovenilor şi a înscris un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii.

Singurul regret al lui Gabi Tamaş

Tamaş are trei trofee şi în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo„, a precizat Tamaş la conferinţa de retragere.

Gabi Tamaş a impresionat în tricoul naţionalei României. De-a lungul carierei a strâns 67 de selecţii şi a marcat trei goluri.  A avut un singur regret.

Ca fotbalist, țelurile sunt să câștigi un campionat, să joci în cupele europene și la un Mondial și European. Doar Mondialul nu l-am bifat„, a precizat fostul fundaş central.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și