Închide meniul

Florin Prunea, reacție categorică după scandalul de la CSA Steaua: „Se uită Gigi Becali și cu MM și se țin cu mâna de burtă! Ce circ!”

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 9:08

Reclamă
Florin Prunea, reacție categorică după scandalul de la CSA Steaua: Se uită Gigi Becali și cu MM și se țin cu mâna de burtă! Ce circ!”

Florin Prunea, reacţie imediată după şocul din Elveţia - Belarus 3-3

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a avut o reacție categorică, după ce scandalul de la CSA Steaua a luat amploare. Fostul internațional este convins că rivalii roș-albaștrilor de la FCSB, anume Gigi Becali și Mihai Stoica, se amuză copios de situația celor din Ghencea. De asemenea, fostul portar consideră că toată situația de la trupa lui Daniel Oprița este un circ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan este în război cu Daniel Oprița, după Dinamo – CSA Steaua 3-0. Cei doi își cer unul altuia demisia, folosind replici acide după înfrângerea drastică suferită de „militari” în derby.

Florin Prunea, reacție categorică după scandalul de la CSA Steaua

Florin Prunea a comparat atmosfera care a fost la duelul celor de la FCSB, cu CFR Cluj, și tensiunile care au apărut la CSA Steaua, după derby-ul cu Dinamo. Fostul portar susține că majoritatea suporterilor roș-albaștrii au migrat către trupa lui Gigi Becali pentru a sta departe de scandalurile pe care le creează Florin Talpan.

De asemenea, Prunea a mai declarat că secția de fotbal din cadrul CSA Steaua este foarte slabă, comparând-o cu „un sat fără câini”.

„Se uită Gigi și cu MM și se țin cu mâna de burtă, le-ați făcut tot jocul! Ce atmosferă a fost acum trei seri la FCSB, și uitați ce e la dumneavoastră în casă! Ce circ! Ce să mai zică suporterii ăștia, ai Stelei?

Reclamă

Acum văd și eu de ce au fugit toți suporterii dincolo (n.r. – FCSB)! Ăsta este adevărul și asta este realitatea, din păcate! CSA Steaua, secția fotbal, este o secție slabă, unde nu există absolut nimic! Este un sat fără câini și toată lumea face ce vrea acolo, e un circ! Iertați-mă, dar vă meritați soarta”, a declarat Florin Prunea, pentru prosport.ro.

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua

Daniel Opriţa a făcut un anunţ categoric despre situaţia celor de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că doar patru jucători mai au contract valabile şi pentru sezonul viitor, la gruparea din Ghencea. Tehnicianul a mărturisit că atacantul bulgar Chunchukov aşteaptă oferte din Liga 1.

„Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract.

Reclamă 4 / 0/3

N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt”, a declarat Daniel Opriţa, conform paginii de Facebook AS 47.

De asemenea, Daniel Opriţa a mai oferit declaraţii şi despre scandalul cu Florin Talpan. Tehnicianul a dezvăluit că juristul „militarilor” l-a ameninţat cu demiterea.

Mă amenințase cu demiterea într-un interviu în care a spus că acest lucru trebuie să se întâmple dacă pierdem cu Dinamo. Cu două zile înainte de meci, căuta numărul meu pentru a mă suna să ia măsuri. A început să-mi spună de meciurile cu Dejul, cu Poli Iași, că ne-am făcut de râs, că echipa nu joacă. Nu știu în ce calitate a putut să vorbească lucrurile astea despre mine.

I-am închis telefonul fiindcă l-ați văzut și voi… Când începe, nu se mai oprește! Iar eu nu accept să fiu jignit, nu accept să mi se spună lucruri tehnico-tactice. A zis că se duce la comandant să mă dea afară”, a mai spus Daniel Opriţa, conform sursei menţionate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și