Închide meniul

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua: „Doar patru jucători mai au contracte!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 23:36

Reclamă
Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua: „Doar patru jucători mai au contracte!

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Opriţa a făcut un anunţ categoric despre situaţia celor de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că doar patru jucători mai au contract valabile şi pentru sezonul viitor, la gruparea din Ghencea. Tehnicianul a mărturisit că atacantul bulgar Chunchukov aşteaptă oferte din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost învinsă de rivala Dinamo cu scorul de 3-0, în ultima rundă de play-off. Deşi ocupă loc direct promovabil, „militarii” nu se pot gândi la prima scneă a fotbalului românesc, deoarece nu au drept de promovare.

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre CSA Steaua

Daniel Opriţa a dezvăluit că va urma o perioadă dificilă la CSA Steaua, prin prisma faptului că mulţi jucători vor pleca. Tehnicianul a dezvăluit că doar patru fotbalişti au contracte valabile cu gruparea din Ghencea şi pentru sezonul următor.

Opriţa a declarat că el mai are contract pentru încă un sezon, şi se va întâlni cu cel reinstalat în funcţie recent, comandantul Bichir, pentru a lua o decizie asupra viitorului său.

„Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract.

Reclamă

N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt”, a declarat Daniel Opriţa, conform paginii de Facebook AS 47.

De asemenea, Daniel Opriţa a mai oferit declaraţii şi despre scandalul cu Florin Talpan. Tehnicianul a dezvăluit că juristul „militarilor” l-a ameninţat cu demiterea.

„Mă amenințase cu demiterea într-un interviu în care a spus că acest lucru trebuie să se întâmple dacă pierdem cu Dinamo. Cu două zile înainte de meci, căuta numărul meu pentru a mă suna să ia măsuri. A început să-mi spună de meciurile cu Dejul, cu Poli Iași, că ne-am făcut de râs, că echipa nu joacă. Nu știu în ce calitate a putut să vorbească lucrurile astea despre mine.

Reclamă 4 / 0/3

I-am închis telefonul fiindcă l-ați văzut și voi… Când începe, nu se mai oprește! Iar eu nu accept să fiu jignit, nu accept să mi se spună lucruri tehnico-tactice. A zis că se duce la comandant să mă dea afară”, a mai spus Daniel Opriţa, conform sursei menţionate mai sus.

Florin Talpan, atac devastator la Daniel Opriţa

Florin Talpan a lansat un atac devastator la Daniel Opriţa, după ce antrenorul de la CSA Steaua l-a criticat în termeni duri pe juristul CSA Steaua.

„Daniel Oprita, nu mai minți, deoarece te faci de râsul lumii! M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost ca ti-am cerut demisia pentru rezultatele “remarcabile” obținute de Steaua în play-off.

Nu ți-am cerut demisia, dle Oprita! Am spus doar ca daca eu eram comandantul clubului te dădeam afară!

Sunt un perfecționist! Atat timp cat eu castig dosare in Instanta, in fața a cinci avocati ai Fcsb, atunci și voi trebuie să castigați meciurile și să fiți pe locul 1. Mi-ai inchis telefonul in nas ca un “bărbat” care știe sa susțină o conversatie! Te-am sunat inapoi sa te intreb de ce inchizi telefonul. A durat un minut. Domnule Oprita, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri și “a fost dezmembrată “ la Iaşi. A fost învinsă la Buzău”, a transmis Florin Talpan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și