Închide meniul

Florin Răducioiu a reacționat după ce Mircea Rednic l-a chemat la Dinamo: “Nimeni în cinci ani nu mi-a dat un telefon!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2021, 16:34

Florin Răducioiu a reacționat după ce Mircea Rednic l-a chemat la Dinamo: “Nimeni în cinci ani nu mi-a dat un telefon!”

Florin Răducioiu ar putea reveni la Dinamo

profimediaimages

Mircea Rednic ar putea primi ajutoare în perioada imediat următoare. Acesta insistă pentru ca Florin Răducioiu să revină la club. Fostul mare atacant a spus că nu va veni pentru bani la Dinamo și că o va face pentru Mircea Rednic și echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a reacționat după ce Mircea Rednic l-a chemat la Dinamo

E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic.

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin la Dinamo că să iau banii lui Dinamo„, a declarat Florin Răducioiu la Prima TV.

Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”. Anunțul făcut de administratorul judiciar al „câinilor”

Răsturnare de situație la Dinamo! Deși revenirea sa părea o simplă formalitate, Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”. Anunțul a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”.

Florin Răducioiu are șanse tot mai mici să revină la Dinamo. Fostul mare internaţional a lucrat ca director sportiv în Ștefan cel Mare în sezonul 2006-2007, însă acum nu mai mare loc la echipa sa de suflet din cauza „schemei complete de personal”.

Reclamă

„Am vorbit cu domnul Rednic și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist e bine-venit, cu atât mai mult gloriile dinamoviste. Astăzi avem o schemă completă de personal și, dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă competă de personal și, din punct de vedere financiar, nu vom aduce să dublăm salariile.

Vă dați seama că și noi ne dorim foarte tare ca o personalitate ca Florin Răducioiu să vină alături de Dinamo, dar fără a face însă rabat la preceptele noastre financiare pe care dorim să le respectăm. Dacă schema noastră de personal se va reduce în viitorul apropiat, cu certitudine vom încerca să atragem o mare glorie a clubului care să lucreze alături de Dinamo. Este important și pentru imaginea clubului.

Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan, probabil că o să ne auzim și noi. Vom vedea. Astăzi nu este nimic cert, însă noi trebuie să fim foarte atenți la fiecare cheltuială pe care o facem și vă asigur că facem acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și