Închide meniul

Florin Răducioiu, în stare de șoc după gestul fără precedent făcut de Laszlo Dioszegi: „N-am mai văzut așa ceva! O să scriu în cartea mea”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 14:02 / Actualizat: 10 iulie 2022, 15:04

Florin Răducioiu, în stare de șoc după gestul fără precedent făcut de Laszlo Dioszegi: „N-am mai văzut așa ceva! O să scriu în cartea mea

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu, în stare de șoc după gestul fără precedent făcut de Laszlo Dioszegi
  • Anunțul fotului mare atacant: „N-am mai văzut așa ceva! O să scriu în cartea mea”

Florin Răducioiu a fost în stare de șoc după gestul fără precedent făcut de Laszlo Dioszegi, după Supercupa României câștigată de Sepsi în fața lui CFR Cluj, scor 2-1. Patronul covăsnenilor a coborât pe teren alături de jucătorii săi și a primit medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Laszlo Dioszegi l-a deranjat teribil pe Florin Răducioiu. Fostul mare atacant al României l-a criticat pe conducătorul lui Sepsi pentru „egocentrismul său exagerat”.

Florin Răducioiu, în stare de șoc după gestul fără precedent făcut de Laszlo Dioszegi

Dioszegi a fost în al nouălea cer după ce Sepsi a câștigat al doilea trofeu din istorie, după Cupa României. Patronul a sărbătorit cot la cot cu jucătorii și suporterii lui Sepsi, oferind și o declarație spumoasă.

Reclamă

Florin Răducioiu n-a „gustat” deloc bucuria uriașă a lui Dioszegi și a promis că va scrie în cartea sa despre momentul nemaiîntâlnit în care patronul lui Sepsi a coborât în „iarbă” pentru a-și culege medalia.

„Acest egocentrism exagerat, acest centru al universului din seara asta (n.r. – aseară) mi se pare exagerat. Nu am mai văzut ca un preşedinte… El este adevăratul protagonist, când protagoniştii trebuie să fie echipa, antrenorul. Mi se pare ceva exagerat.

Reclamă

Nu am mai văzut un patron să primească o medalie. Este prima oară când văd aşa ceva, o să scriu în cartea mea”, a spus Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Ulterior, după ce și-a primit medalia, Dioszegi a plecat împreună cu jucătorii și membrii staff-ului la un tur al stadionului, cu trofeul în prim-plan.

„Jucătorii au prime de victorie la fiecare meci și pentru câștigarea Supercupei au primit primă dublă, ceea ce înseamnă 1.200 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cozonaci oferim de Paște și de Crăciun, dar o să aibă pâine cu untură, ca să aibă putere. Rețeta la Sepsi este pâinea de casă Dioszegi cu untură”, a anunțat Laszlo Dioszegi, pentru Pro Arena.

CFR Cluj – Sepsi 1-2 | Cristiano Bergodi, în culmea fericirii după ce covăsnenii au câștigat Supercupa României

Cristiano Bergodi a avut doar cuvinte de laudă pentru elevii săi după cucerirea celui de-al doilea trofeu din istoria clubului. Italianul e de părere că Sepsi a meritat pe deplin să câștige în fața CFR-ului.

„A fost un meci greu. Cum m-am așezat pe bancă am și pornit cu 0-1. Băieții au jucat, am făcut un joc bun, cu ambiție. Am meritat să câștigăm acest trofeu. Am jucat împotriva lui CFR Cluj. Eu cred că trebuie să felicităm băieții, au făcut un meci extraordinar.

Eram pe teren, n-am avut timp să stau cu băieții, mă bucur pentru ei, e al doilea trofeu. Mă bucur pentru băieți, echipa a jucat bine. Am adus jucători care se pliază bine pentru acest sistem de joc. Să câștigi împotriva CFR-ului nu e ușor. Am făcut lucruri pozitive, sunt multe așteptări. Probabil vom rămâne așa, am adus 4-5 jucători noi, nu trebuie să schimbăm foarte mult din echipă. Jucătorii au caracteristici foarte bune pentru această echipă”, a spus Cristiano Bergodi, după meci, citat de digisport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj