Închide meniul

Florin Răducioiu promite spectacol la meciul de adio al „Generației de Aur”: „Vor fi jucători care au câștigat Balonul de Aur!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 9:15

Reclamă
Florin Răducioiu promite spectacol la meciul de adio al Generației de Aur”: Vor fi jucători care au câștigat Balonul de Aur!”

Florin Răducioiu, mesaj clar după ce Israel a pierdut cu Kosovo

Florin Răducioiu, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Florin Răducioiu promite spectacol la meciul de adio al „Generației de Aur”. Fostul internațional garantează că evenimentul va fi unul măreț, și a dezvăluit că ideea i-a aparținut lui Gică Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generația de Aur” va avea parte de un meci de retragere în 2024. Evenimentul va avea loc pe 18 mai, pe Arena Națională.

Florin Răducioiu promite spectacol la meciul de adio al „Generației de Aur”

Florin Răducioiu a dezvăluit că Gică Popescu a fost cel care a organizat și a venit cu ideea pentru ultimul meci al „Generației de Aur”. Fostul atacant s-a declarat convins că „Baciul”, alături de Gică Hagi, vor convinge jucători de clasă să vină pe Arena Națională, pe 18 mai.

„Da, au trecut anii, suntem aici. Ideea a avut-o Gică Popescu, la Cluj, acum câteva luni. Ne-am strâns toţi, acolo ne-a comunicat că vrea să facă acest meci, ne-am văzut ieri şi ne-a dat detalii.

Se confirmă, s-a confirmat, 18 mai, data acestui meci. Este, practic, ultimul meci, ultima reprezentanţie.

Reclamă

Încerc să-l aduc pe Jean-Pierre Papin, pe Paolo Maldini. Cu siguranţă, Gică Hagi şi Gică Popescu vor veni cu câte 2-3 Baloane de Aur din anii ’90”, a declarat Florin Răducioiu, conform orangesport.ro.

Ilie Dumitrescu, plin de emoţii la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”

Ilie Dumitrescu a avut un discurs plin de emoţii la conferinţa de presă la care s-a anunţat meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, ce va avea loc în 2024. Fostul atacant şi-a adus aminte de Didi Prodan, fostul uriaş fundaş al naţionalei.

Este un moment sensibil. Se termină o poveste frumoasă, sunt foarte emoționat. A fost ceva de suflet, turneul din 1994 a fost cel mai frumos lucru din viața mea.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau ca la acest eveniment să ne gândim toți la Didi Prodan. Ar fi meritat și el să fie alături de noi. Sper să vină cât mai mulți suporteri și să încheiem o poveste frumoasă. Să fim sănătoși, la ora jocului să fim într-o condiție fizică bună.

Eu aș prefera să îl chem pe Sol Campbell, deși m-am gândit și la Bilic, Sheringham”, a spus Ilie Dumitrescu, la conferinţa de presă.

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur”, pe 18 mai 2024

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur” va avea loc pe 18 mai 2024, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

„Mereu am spus că noi, cei cam am fost la națională din 1994 până în 2000, merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face meciuri individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur.

E normal să marcăm ieșirea din arenă cu un eveniment special. Așteptăm cât mai mulți oameni în tribună pentru a ne aminti de momentele extraordinare pe care le-am avut.

Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați”, a declarat Gică Popescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și