Închide meniul

Florin Răducioiu rupe tăcerea: „Sosirea mea la Dinamo este iminentă. Suporterii fac un efort mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 16:24

Florin Răducioiu rupe tăcerea: „Sosirea mea la Dinamo este iminentă. Suporterii fac un efort mare

Florin Răducioiu, un nou discurs fabulos despre situaţia naţionalei României

Hepta

„Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sosirea mea este iminentă. Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club.

Florin Răducioiu revine la Dinamo

Efortul suporterilor este de apreciat. E o formă de recunoștință, de generozitate, e o mână de ajutor pentru o iubire necondiționată, numită Dinamo.

Este foarte important ca de mâine să înceapă o serie de victorii ale lui Dinamo, e foarte important pentru a salva clubul din punct de vedere sportiv. Refuz să mă gândesc că Dinamo ar putea retrograda. Abia așteptăm ca suporterii să revină în tribune, echipa are nevoie de ei”, a spus Răducioiu, la lansarea proiectului Dinamo Win.

Dinamo riscă să primească din nou interdicție la transferuri

Dinamo primește încă o veste proastă. „Câinii” riscă să primească din nou interdicție la transferuri, FIFA și FIFPRO fiind nemulțumite că pedeapsa precedentă a fost ridicată.

Reclamă

Dinamo a avut interdicție la transferuri, impusă de FIFA, din cauza restanțelor salariale către spaniolii Isma Lopez și Aleix Garcia. „Câinii” au scăpat de pedeapsă după ce au intrat în insolvență.

Acest caz a ajuns subiect de discuție la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris (Federația Internațională a Asociațiilor de Fotbaliști Profesioniști). Foștii dinamoviști Isma Lopez și Aleix Garcia au mers la TAS împotriva clubului din Ștefan cel Mare, după ce prima interdicție la transferuri a „câinilor” a fost ridicată.

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, prezent la congresul FIFPRO de la Paris, a declarat că FIFA și FIFPRO urmăresc îndeaproape situația lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar acum la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris s-a discutat despre cazul lui Aleix Garcia și Isma Lopez de la Dinamo. FIFA este nemulțumită de faptul că interdicția la transferuri pentru Dinamo a fost ridicată pentru că nu era normal să se întâmple asta!

S-a discutat despre caz și că ligitiul se află acum pe rol la TAS pentru impunerea interdicției la transferuri. S-a creat un precedent internațional și asta este durerea celor de la FIFPRO. Dacă era o problemă internă, nu aveau probabil ce să facă. Având în vedere că e o decizie care poate afecta internațional e altceva.

Practic, orice club care intră în insolvență, în orice țară, poate să ceară ridicarea interdicției la transferuri și atunci este o problemă. De aceea se insistă și s-a mers și la TAS împotriva lui Dinamo”, a spus Emilian Hulubei, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
  • Florin Răducioiu revine la Dinamo
  • Dinamo riscă interdicţia la transferuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și