Închide meniul

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 15:41

Reclamă
Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a făcut un anunţ triumfător, după un nou proces cu FCSB. Juristul „militarilor” s-a declarat convins că va avea câştig de cauză, mărturisind că a depus mari eforturi în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A avut loc un nou proces între FCSB şi CSA Steaua, pentru palmares şi marcă. Instanţa a decis să amâne pronunţarea până pe 21 februarie.

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan a declarat că a depus suficiente probe pentru ca CSA Steaua să aibă câştig de cauză în procesul cu FCSB. Juristul „militarilor” a declarat că echipa pe care o reprezintă deţine atât marca, cât şi palmaresul formaţiei care a cucerit în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

Talpan a mai declarat că a pus suflet în tot dosarul făcut pentru procesul cu FCSB, mărturisind că va avea câştig de cauză, într-un final.

„A fost un termen de judecată. Sunt convins că voi câștiga, pentru că din probele depuse de către subsemnatul la dosar practic am demonstrat că noi am folosit toate mărcile.

Reclamă

N-am fost de rea-credință. Noi deținem marca, noi deținem palmaresul echipei de fotbal. Inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit foarte clar că ei nu dețin palmaresul pe perioada 2003-2017.

Deci practic ei nu au nici numele. Li s-a interzis prin decizia Curții de Apel. Voi câștiga acest dosar pentru că am depus atât de mult suflet”, a declarat Florin Talpan, conform iamsport.ro.

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua. Fostul mare antrenor crede că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere în privinţa numelui şi a palmaresului, pentru a avea o singură echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Un meci bun (n.r. FCSB – Farul). Două echilibrate, sigur una cu jucători superiori la nivel valoric… Steaua. (Este FCSB) Eu aşa îi spun, Steaua. Se va ajunge la un moment dat la ideea de a se avea o singură echipă. Dinamo e un exemplu negativ acum, s-a ajuns şi aici la împărţirea suporterilor.

Nu ştiu cum, se va ajunge la o înţelegere. Nu se poate, în felul ăsta diminuăm din valoarea echipelor noastre când nu ne concentrăm într-o singură direcţie. E dificil!

Ofsaidul nu se justifică, primul care a atacat mingea era în careu un metru. Eu zic că a dat în compensaţie. Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil. Şi eu mă aşteptam la mai mult. Se vedea că jucătorii au jucat cu presiunea punctelor şi au făcut greşeli copilăreşti”, a declarat Mircea Lucescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și