Închide meniul

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 15:41

Reclamă
Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a făcut un anunţ triumfător, după un nou proces cu FCSB. Juristul „militarilor” s-a declarat convins că va avea câştig de cauză, mărturisind că a depus mari eforturi în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A avut loc un nou proces între FCSB şi CSA Steaua, pentru palmares şi marcă. Instanţa a decis să amâne pronunţarea până pe 21 februarie.

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan a declarat că a depus suficiente probe pentru ca CSA Steaua să aibă câştig de cauză în procesul cu FCSB. Juristul „militarilor” a declarat că echipa pe care o reprezintă deţine atât marca, cât şi palmaresul formaţiei care a cucerit în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

Talpan a mai declarat că a pus suflet în tot dosarul făcut pentru procesul cu FCSB, mărturisind că va avea câştig de cauză, într-un final.

„A fost un termen de judecată. Sunt convins că voi câștiga, pentru că din probele depuse de către subsemnatul la dosar practic am demonstrat că noi am folosit toate mărcile.

Reclamă
Reclamă 4

N-am fost de rea-credință. Noi deținem marca, noi deținem palmaresul echipei de fotbal. Inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit foarte clar că ei nu dețin palmaresul pe perioada 2003-2017.

Deci practic ei nu au nici numele. Li s-a interzis prin decizia Curții de Apel. Voi câștiga acest dosar pentru că am depus atât de mult suflet”, a declarat Florin Talpan, conform iamsport.ro.

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua. Fostul mare antrenor crede că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere în privinţa numelui şi a palmaresului, pentru a avea o singură echipă.

Reclamă

Un meci bun (n.r. FCSB – Farul). Două echilibrate, sigur una cu jucători superiori la nivel valoric… Steaua. (Este FCSB) Eu aşa îi spun, Steaua. Se va ajunge la un moment dat la ideea de a se avea o singură echipă. Dinamo e un exemplu negativ acum, s-a ajuns şi aici la împărţirea suporterilor.

Nu ştiu cum, se va ajunge la o înţelegere. Nu se poate, în felul ăsta diminuăm din valoarea echipelor noastre când nu ne concentrăm într-o singură direcţie. E dificil!

Ofsaidul nu se justifică, primul care a atacat mingea era în careu un metru. Eu zic că a dat în compensaţie. Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil. Şi eu mă aşteptam la mai mult. Se vedea că jucătorii au jucat cu presiunea punctelor şi au făcut greşeli copilăreşti”, a declarat Mircea Lucescu, la digisport.ro.

Se va impune Daniel Popa la FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:10

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

0:01

Cum a explicat Costel Gâlcă faptul că nu l-a titularizat pe Alex Mitriţă în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

23:49 12 iul.

„Nu pot să fiu rezervă?” Alex Mitriţă, reacţie vehementă după ce Gâlcă l-a ţinut pe bancă: „Mi s-a pus eticheta de bad boy”

23:36 12 iul.

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

23:25 12 iul.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

22:42 12 iul.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic este finala Wimbledon 2024! Reeditarea de vis a ultimului act din 2023 de la All England Club

1 Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată 2 Cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1! Anunţul făcut după victoria istorică cu Paksi 3 Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB 4 Salariul uriaş pe care îl va încasa Florin Niţă, la noua echipă! Lovitură dată de „eroul” naţionalei 5 Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY 6 Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător
Citește și