Închide meniul

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 15:41

Reclamă
Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB: „Am pus suflet, voi câştiga!

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Talpan a făcut un anunţ triumfător, după un nou proces cu FCSB. Juristul „militarilor” s-a declarat convins că va avea câştig de cauză, mărturisind că a depus mari eforturi în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A avut loc un nou proces între FCSB şi CSA Steaua, pentru palmares şi marcă. Instanţa a decis să amâne pronunţarea până pe 21 februarie.

Florin Talpan, anunţ triumfător după un nou proces cu FCSB

Florin Talpan a declarat că a depus suficiente probe pentru ca CSA Steaua să aibă câştig de cauză în procesul cu FCSB. Juristul „militarilor” a declarat că echipa pe care o reprezintă deţine atât marca, cât şi palmaresul formaţiei care a cucerit în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

Talpan a mai declarat că a pus suflet în tot dosarul făcut pentru procesul cu FCSB, mărturisind că va avea câştig de cauză, într-un final.

„A fost un termen de judecată. Sunt convins că voi câștiga, pentru că din probele depuse de către subsemnatul la dosar practic am demonstrat că noi am folosit toate mărcile.

Reclamă
Reclamă

N-am fost de rea-credință. Noi deținem marca, noi deținem palmaresul echipei de fotbal. Inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit foarte clar că ei nu dețin palmaresul pe perioada 2003-2017.

Deci practic ei nu au nici numele. Li s-a interzis prin decizia Curții de Apel. Voi câștiga acest dosar pentru că am depus atât de mult suflet”, a declarat Florin Talpan, conform iamsport.ro.

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua. Fostul mare antrenor crede că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere în privinţa numelui şi a palmaresului, pentru a avea o singură echipă.

Reclamă

Un meci bun (n.r. FCSB – Farul). Două echilibrate, sigur una cu jucători superiori la nivel valoric… Steaua. (Este FCSB) Eu aşa îi spun, Steaua. Se va ajunge la un moment dat la ideea de a se avea o singură echipă. Dinamo e un exemplu negativ acum, s-a ajuns şi aici la împărţirea suporterilor.

Nu ştiu cum, se va ajunge la o înţelegere. Nu se poate, în felul ăsta diminuăm din valoarea echipelor noastre când nu ne concentrăm într-o singură direcţie. E dificil!

Ofsaidul nu se justifică, primul care a atacat mingea era în careu un metru. Eu zic că a dat în compensaţie. Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil. Şi eu mă aşteptam la mai mult. Se vedea că jucătorii au jucat cu presiunea punctelor şi au făcut greşeli copilăreşti”, a declarat Mircea Lucescu, la digisport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:22

Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a decătușat

23:59 21 oct.

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51 21 oct.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40 21 oct.

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35 21 oct.

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34 21 oct.

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 6 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”
Citește și