Închide meniul

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua: „O singură echipă!”. Ce a spus despre Dinamo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 februarie 2024, 20:27

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea istorică între FCSB şi CSA Steaua: „O singură echipă!. Ce a spus despre Dinamo

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte "pacea" istorică între FCSB şi CSA Steaua

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua. Fostul mare antrenor crede că cele două părţi vor ajunge la o înţelegere în privinţa numelui şi a palmaresului, pentru a avea o singură echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a spus despre Dinamo că este un exemplu negativ în acest moment, situaţia din cadrul clubului din Ştefan cel Mare ducând la împărţirea fanilor, lucru care s-a întâmplat şi în cazul fanilor stelişti.

Mircea Lucescu anunţă că se pregăteşte „pacea” istorică între FCSB şi CSA Steaua

„Il Luce” consideră că FCSB este continuatoarea Stelei, motiv pentru care îi spune în continuare „Steaua” echipei lui Gigi Becali. Lucescu se aşteaptă la o înţelegere între cele două părţi, deoarece aceste scandaluri diminuează valoarea echipelor noastre:

„Un meci bun (n.r. FCSB – Farul). Două echilibrate, sigur una cu jucători superiori la nivel valoric… Steaua. (Este FCSB) Eu aşa îi spun, Steaua. Se va ajunge la un moment dat la ideea de a se avea o singură echipă. Dinamo e un exemplu negativ acum, s-a ajuns şi aici la împărţirea suporterilor.

Nu ştiu cum, se va ajunge la o înţelegere. Nu se poate, în felul ăsta diminuăm din valoarea echipelor noastre când nu ne concentrăm într-o singură direcţie. E dificil!

Reclamă

Ofsaidul nu se justifică, primul care a atacat mingea era în careu un metru. Eu zic că a dat în compensaţie. Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil. Şi eu mă aşteptam la mai mult. Se vedea că jucătorii au jucat cu presiunea punctelor şi au făcut greşeli copilăreşti”, a declarat Mircea Lucescu, la digisport.ro.

Raul Rusescu, reacție tranșantă când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”

Raul Rusescu a revenit de două ori la FCSB și are în palmares două titluri (2013, 2015), o Cupă a României (2015) și o Cupă a Ligii (2015). Fostul internațional român este sigur că trupa lui Becali este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Rusescu a dezvăluit și ce discuție a purtat cu Adi Popa, cel care este susținător al „militarilor” și a jucat în Liga 2 pentru CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

”Steaua este echipa care joacă în prima ligă şi echipa care nu a retrogradat niciodată şi nu a jucat în liga a doua. Este Steaua la care este acelaşi patron din 2001-2002, nu s-a schimbat patronul.

Nu l-am certat pe Adi Popa. Noi, generaţia pe care a avut-o Reghecampf, am rămas prieteni între noi. Unii mai apropiaţi, alţii mai depărtaţi. Dar noi, dacă ne întâlnim, vorbim şi suntem prieteni. Eu pot să îi respect părerea lui Adi Popa, fără vreo problemă. L-am întrebat: ‘Când ai fost în tribună, la Steaua – Valencia, cine era patron?’. Şi eu eram fan, dar ai mei nu aveau şansă să mă aducă la meciuri.

Eu am părerea mea, Steaua lui Gigi Becali este Steaua Bucureşti. Simplu! Punct! Toţi oamenii normali, cu care m-am întâlnit pe stradă, niciunul nu mi-a spus că CSA e Steaua, absolut niciunul, de la copii şi până la adulţi.

Eu am jucat la Steaua toată perioada mea, am câştigat campionate cu Steaua, mă bucur că am făcut-o şi sunt împăcat”, a declarat Raul Rusescu la „Un Podcast”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și