Închide meniul

Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua: „Dacă eram comandant, echipa zbârnâia în Liga 1!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 14:04

Reclamă
Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua: „Dacă eram comandant, echipa zbârnâia în Liga 1!

Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

Florin Talpan este în război cu oficialii de la CSA Steaua. Juristul clubului a declarat că dacă ar fi fost ales în funcţia de comandant, echipa evolua în Liga 1 de mult. De asemenea, Talpan a mai transmis un mesaj acid şi fanilor roş-albaştri din AS 47.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a fost cel care l-a propus pe Florin Talpan pentru funcţia de comandant al clubului armatei.

Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua

Florin Talpan a mărturisit că şi-a dorit ca în trecut să devină comandantul clubului, însă oficialii nu au dorit ca el să ocupe această funcţie. De asemenea, juristul s-a declarat convins de faptul că echipa ar fi jucat în Liga 1, dacă el ar fi fost comandant, însă susţine că sunt alte interese în interiorul clubului.

„Dacă eram comandantul clubului când mi-am dorit, în anul 2000. De atunci și până acum, echipa aceasta juca în Liga 1 de zbârnâia. Dar, nu s-a vrut. Sunt și alte interese”, a declarat Florin Talpan, conform fanatik.ro.

De asemenea, Florin Talpan s-a declarat nemulţumit şi de fanii din AS 47, asociaţie a suporterilor roş-albaştrii. Acesta consideră cu suporterii au alte interese, şi îi acuză pentru faptul că nu i-au luat apărarea în scandalul cu FCSB

Reclamă

Sunt câțiva suporteri de la asociația AS 47 care au alte interese. Au crezut și ei că apucă un colț de pâine. AS 47 trebuie desființată, iar suporterii trebuie să iubească cu adevărat Steaua. Nu să aibă alte interese cum au câțiva care urmăresc lucrul acesta.

Ei niciodată nu mi-au luat apărarea. Dacă eu nu eram la Steaua mai aveau ei echipă de fotbal? Mai aveau marcă, nume, palmares? Sunt mulți suporteri care mă apreciază și eu vreau să fie de partea mea. Dacă vor să facă mai mult la Steaua, eu sunt dispus să lupt, să fac mai mult”, a mai spus Talpan.

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan. Patronul FCSB a anunţat că a renunţat la plângerea penală, pe care o făcuse pe numele juristului CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la Talpan, am dat telefon ieri la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc.

A greşit şi Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul apostul Pavel: «Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa». Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an.

Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și