Închide meniul

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: „Nu mai fac plângere penală”! Un nou derapaj la adresa juristului CSA Steaua

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 14:38

Reclamă
Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: „Nu mai fac plângere penală! Un nou derapaj la adresa juristului CSA Steaua

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: "Nu mai fac plângere penală"

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AS.ro

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan. Patronul FCSB a anunţat că a renunţat la plângerea penală, pe care o făcuse pe numele juristului CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl acuza pe Florin Talpan de înşelăciune, în cazul procesului de calomnie. Iniţial, instanţa a stabilit ca Florin Talpan să primească 30.000 de euro despăgubiri. Ulterior, suma a fost redusă la 5.000 de euro. Becali susţinea că Florin Talpan nu numai că nu a restituit cei 25.000 de euro, dar a pus poprire pe alţi 5.000 de euro.

Gigi Becali l-a iertat pe Florin Talpan: „Nu mai fac plângere penală”

Referitor la Talpan, am dat telefon ieri la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc.

A greşit şi Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul apostul Pavel: «Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa». Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an.

Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunţa anterior că i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan

Gigi Becali anunţa că s-a trezit cu conturile blocate şi i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan. Patronul FCSB-ului spunea că e convins că va scăpa, în aşa fel, de juristul CSA Steaua.

„I-am făcut plângere penală, cred că scăpăm de el. Să vezi ce a făcut nenea Talpan. Nenea Talpan, la Curtea de Apel, i-a dat 30.000 de euro, calomnie, ce l-am calomniat. El a venit și a executat, prin executor 30.000 de euro.

Mă duc la Curtea Supremă, Curtea Supremă spune numai 5000 trebuie să-i dea. Anulează hotărârea de 30.000 și să îi dea doar 5000. Curtea Supremă nu s-a pronunțat și că a luat 30.000. S-a pronunțat doar pe 5000, cât trebuie să primească el.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă duc și cer să îmi dea 25.000 de euro înapoi, că a luat 30.000. El se duce cu hotărârea de la Curtea Supremă în care spune că trebuie să îi dea doar 5000, nu 30.000, și o pune în executare și p-aia ca și cum n-ar fi luat deloc.

I-am făcut plângere la parchetul militar. Acum scăpăm definitiv de el”

Și vine executorul judecătoresc, îmi blochează mie conturile și când am vrut să fac o plată de 100.000 de mii de euro, cică nu pot că s-au blocat 5000 de euro. Am vorbit cu executorul judecătoresc și cică nenea Talpan a pus executare pe 5000. El în loc să dea 25.000, a mai executat încă 5000. A pus executare de două ori.

E înșelăciune asta. I-am făcut plângere la parchetul militar. Acum scăpăm definitiv de el. O chestiune din asta nu poate să facă un om întreg la minte. Pentru mine nu contează 5000, dar ca gest. Cum să lași un om, jurist, la MApN, care face așa ceva. Înseamnă că trebuie să ne retragem ca țară, dacă avem un jurist din ăsta.

E plângere penală și în mod normal trebuie să îl condamne. E plângere penală. Eu l-am iertat de acum, dar vreau să scap de el. Nu se poate în instituțiile statului român să existe un asemenea om„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali şi Florin Talpan se luptă în instanţă şi în procesul pentru palmares. Patronul FCSB-ului a susţinut că este aproape de a obţine anularea mărcii pe care „militarii” o folosesc pentru echipa de fotbal.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și