Închide meniul

Florin Talpan, mesaj amenințător pentru FCSB: „Ei cred că scapă de mâna mea? Mor cu ei de gât!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 14:26

Florin Talpan, mesaj amenințător pentru FCSB: Ei cred că scapă de mâna mea? Mor cu ei de gât!”

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali își pune mâna în cap / Hepta

Florin Talpan a avut un mesaj amenințător pentru FCSB! Astăzi, s-a judecat al doilea termen al recursului privind conflictul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să amâne verdictul pentru data de 16 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

Florin Talpan, mesaj amenințător pentru FCSB

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, este convins că va câștiga procesul cu echipa patronată de Gigi Becali. Totodată, acesta a avut un mesaj amenințător pentru FCSB.

„Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică «hai că poate ne mai merge să profităm».

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Reclamă

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Helmut Duckadam: „Ăia sunt mai afoni decât noi!”

În urmă cu doi ani, Helmut Duckadam a avut o declarație dură despre judecătorii Curții de Apel, care au emis decizia în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua.

„Eu n-am nimic cu CSA Steaua. O să merg și la ei la meciuri, dar n-am nicio legătură cu ei. Am mai spus-o, e o echipă nouă. Sigur că echipa e una, clubul e altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea spune «Steaua Armatei nu știu ce…», dar n-are nicio legătură una cu alta. Clubul a avut performanțe cu echipa veche, asta e o echipă nou-înființată, e ceva nou.

Nu poți să legi această echipă de gloriile Ion Voinescu, Apolzan, Ion Alecsandrescu și așa mai departe. CSA a jucat în Europa? Nu. Păi, și atunci, care echipă poate să fie Steaua? FCSB este echipa care a continuat, care a jucat în Europa, cealaltă este o echipă nou-înființată. Aia e o echipă nouă, n-ai cum s-o legi de Vasile Iordache, de echipa aia.

FCSB este echipa care o continuat cu Pițurcă antrenor, cu Lăcătuș antrenor, cu fotbaliști care au jucat, cu Rădoi, cu ceilalți jucători au continuat. Ce a spus Judecătoria, ce s-a hotărât… cu Talpan, netalpan, aia e altceva. Steaua n-a retrogradat, din câte știu eu, în istoria ei. Nici n-a promovat, că n-avea unde. A jucat doar în Liga 1.

E logic. Se pune de ani de zile aceeași întrebare: «Care e Steaua?». Păi, se știe care e. Numai unul care vrea să fie frumos în fața suporterilor de la CSA spune că aia e Steaua. Aia e o echipă nouă, n-avem ce să mai discutăm.

Nici ăia nu știu (n.r. judecătorii). Ăia sunt mai afoni decât noi. Au lăsat câțiva ani în suspensie. Adică mergem la judecători să-i întrebăm de fotbal? Aia a fost o prostie, o ambiție. Nici lumea fotbalistică din Europa nu mai știe ce se întâmplă la noi”, spunea Helmut Duckadam, în urmă cu doi ani, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și