Închide meniul

Florin Talpan, reacție dură la adresa lui Gigi Becali după ce a anunțat că renunță la FCSB: „Cum să dai 25 de milioane pentru o clonă?”

Cosmin Olteanu Publicat: 26 aprilie 2023, 13:19

Reclamă
Florin Talpan, reacție dură la adresa lui Gigi Becali după ce a anunțat că renunță la FCSB: Cum să dai 25 de milioane pentru o clonă?”

Florin Talpan i-a dat o replică dură lui Mihai Stoica

Florin Talpan / AntenaSport

Florin Talpan a avut o reacție dură la adresa lui Gigi Becali după ce a anunțat că renunță la FCSB! Patronul FCSB-ului a spus, într-o conferință de presă, că a scos la vânzare formația roș-albastră, după înfrângerea suferită în fața Rapidului, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a declarat consternat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care a permis un joc dur la meciul Rapid – FCSB.

Florin Talpan, reacție dură la adresa lui Gigi Becali după ce a anunțat că renunță la FCSB

Florin Talpan susține că Gigi Becali minte și că nu va renunța la FCSB. În plus, consideră prea mare suma de 25 de milioane de euro cerută de latifundiarul din Pipera pentru clubul pe care îl deține.

Totodată, Talpan a avut o tiradă, la adresa FRF, despre care spune că ar fi de partea FCSB-ului, în războiul cu CSA Steaua.

„Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB este doar o povestespusă până acum de zeci de ori, fără urmări însă, bună pentru presă, deoarece face audienţă. Povestea asta e bună doar pentru Becali, care «îi sperie» pe fanii FCSB că fără el FCSB s-ar desființa și ar dispărea. Chiar Becali a spus recent că tot ce înseamnă FCSB sunt slujitorii lui și toți trebuie să îl slujească.

Reclamă

Nu dă nimeni 25 milioane de euro pentru FCSB, un brand creat artificial, o clonă a Stelei înființată de Gigi Becali în 2003. Cum să dai 25 de milioane pentru o clonă, pentru o marcă fake? Cine ar face o asemenea nebunie? Dacă marca FCSB ar valora 25 milioane euro, atunci brandul Steaua Bucureşti, adică adevărată marcă valorează pe puţîn 50-100 milioane de euro”, a scris Florin Talpan, pe Facebook.

Florin Talpan: „Becali le trimite mesaje arbitrilor!”

„Observ că Becali îl atacă pe Burleanu, îi trimite mesaje şefului FRF, le trimite mesaje arbitrilor. Incredibil în ce ţară trăim! Aş vrea doar să vă amintesc cât de mult a ajutat FRF-ul clubul lui Becali.

FRF nu a informat nici până în ziua de azi UEFA în privinţa deciziilor definitive pronunțate de instanțele din Româniacare arată că FCSB a clonat marca Steaua și a folosit ilegal numele și marca Clubului Sportiv al Armatei Steaua în fotbalul românesc și european.

Reclamă 4 / 0/3

În 2014 după decizia ÎCCJ referitoare la marca Steaua şi în 2016 după decizia Curțîi de Apel Bucureștii în dosarul cu numele Steaua, FRF ar fi trebuit să dezafilieze clubul FCSB. FRF trebuie să explice opiniei publice cum a fost posibil ca o societate înființată în anul 2003 să fie afiliată la FRF și introdusă direct în Divizia A în plin campionat, în plin sezon, în pauza dintre tur și retur.

AFC Steaua a jucat turul în 2002. FCSB, clubul care a folosit ilegal numele și marca Steaua, a jucat returul în 2003. Aşa ceva nu era posibil fără complicitatea FRF și LPF. FRF nu doar că nu a dezafiliat FCSB, dar a încălcat toate Regulamentele în vigoare.

În martie 2017, FRF i-a permis lui Gigi Becali să schimbe numele clubului în plin campionat, deşi acest lucru era total interzis de Regulamentele FRF. Schimbarea de nume nu se poate face în plin campionat, ci doar în pauza dintre două sezoane. Același FRF îl ajută pe Gigi Becali să paraziteze în continuare numele și marca Steaua”, se mai arată în mesajul lui Florin Talpan.

Florin Talpan: „FRF își bate joc de Steaua!”

„FRF nu are nicio reacție atunci când Gigi Becali și angajațîi FCSB încalcă flagrant Legea Sportului și toate deciziile definitive pronunțate de instanțele din România, când angajații FCSB își asumă ilegal numele și marca Steaua în spațiul public.

Iar FRF își bate joc de clubul Steaua, deşi chiar Burleanu recunoaşte public că UEFA nu impune și nu a impus niciodată restricții pentru cluburile de drept public. Nu a existat niciodată o asemenea regulă, Steaua poate juca oricând în cupele europene în formă ei de organizare din 1947. Deci FRF impune Stelei o interdicție care nu există nicăieri la nivel European.

Chiar FIFA are în regulament că forma de organizare juridică a unui club sportiv NU ESTE RELEVANTĂ pentru acordarea licenței. FRF știe toate lucrurile astea, le recunoaște public, dar își bate joc de Steaua și de suporterii steliști, și anulează abuziv meritul sportiv. Iar FRF face asta pentru a ajuta FCSB să paraziteze în linişte numele și marca Steaua.

Burleanu spunea zilele trecute că vrea să modifice Statutul FRF și să candideze pentru un nou mandat la Federație. Cum e posibil așa ceva? Deci Burleanu modifică Statutul FRF cum vrea el, doar pentru a câștiga un nou mandat, dar nu modifică Regulamentul abuziv și discriminatoriu al FRF și nu îl corectează, deși Regulamentul FRF ar trebui pus de urgență în acord cu regulile FIFA și UEFA. Cum e posibil așa ceva? Voi ce părere aveți dragi suporteri steliști?”, a încheiat Florin Talpan.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și