Închide meniul

Florin Talpan i-a răspuns lui Bogdan Matei după ce acesta l-a atacat dur: „Mă deranjează prostia asta! Este total dezinformat”

Publicat: 23 aprilie 2023, 8:36

Reclamă
Florin Talpan i-a răspuns lui Bogdan Matei după ce acesta l-a atacat dur: Mă deranjează prostia asta! Este total dezinformat”

Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel

Florin Talpan, în timpul unui interviu / AntenaSport

Florin Talpan i-a răspuns lui Bogdan Matei. Unul dintre cei trei iniţiatori ai proiectului de modificare a Legii Sportului îl atacase anterior dur pe juristul CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juristul CSA Steaua a precizat că aşteaptă ca proiectul de modificare a Legii Sportului să treacă în procedură de urgenţă.

Florin Talpan i-a răspuns lui Bogdan Matei

Eu îi voi da un răspuns domnului Matei. Eu nu îl cunosc, sincer până în momentul de față nu am auzit de dumnealui sau să se fi remarcat cu ceva în calitatea lui de senator. Vreau să-l informez că este în necunoștință de cauză și este total dezinformat! FCSB nu a preluat niciodată secția de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua și nu a continuat nimic! Am văzut că face referire acolo la niște lucruri pe care nu le stăpânește”, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

Chiar nu îl înțeleg. Instanțele știți foarte bine că s-au pronunțat și au stabilit clar că noi deținem marca și numele de Steaua București. Domnul Becali n-a deținut niciodată Steaua. Și pe mine mă atacă foarte mulți oameni dar trebui să mă opresc din drum? Mă face și mai puternic și merg mai departe. Nu are de ce să mă atace. Îi e frică acuma că l-au sunat doi suporteri…

Chiar mă deranjează prostia asta! Bineînțeles că își face reclamă pe spatele meu. Să îi văd pe politicieni că promovează această lege în regim de urgență și să avem drept de promovare acuma”, a mai declarat Florin Talpan.

Reclamă

Ce spunea Bogdan Matei despre Florin Talpan

Anterior, Bogdan Matei în acuza pe juristul CSA Steaua că mediatizează încontinuu scandalul dintre echipa Armatei şi cea a lui Gigi Becali. Totodată, Bogdan Matei susţinea că, prin acest lucru, Florin Talpan face foarte mult rău clubului CSA Steaua.

Este un scandal mediatizat de domnul Talpan și alimentat non stop de declarații fără bază solidă legal. După ce am tot urmărit emisiunile și am citit declarațiile tuturor, încă nu m-am poziționat nici să susțin nici să nu suțin, sunt numai un inițiator. Au mai fost legi pe care le doream, dar din dialogul cu oamenii mi-am dat seama că aș face o prostie.

Cert este că acum, ministerul apărării nu poate susține o echipă de primă ligă în fotbal. Nu are capacitatea financiară să susțină o echipă care își propune un obiectiv, altul decât evitarea retrogradării. Altfel, se investesc bani publici fără noimă și se trezește cineva care sesizează și îi radiaza de tot de acolo!! Așa este, nu e oportun.

Reclamă 4 / 0/3

Ministerul nu poate acorda buget secției pentru Liga întâi, nu au capacitatea necesară. Dacă CSA s-ar asocia cu un privat rezolvă treaba și nu spune nimeni nimic, iar inițiativa trece. Orgoliul unora e mai presus, mă refer la cei care nu vor să se organizeze cum spune legea în acest moment. De aceea spun că domnul Talpan vorbește lucruri care fac mult rău clubului CSA”, declara Bogdan Matei pentru sursa citată.

Bogdan Matei este unul dintre cei iniţiatori ai proiectului de modificare a Legii Sportului. Alături de Bogdan Matei, au mai semnat proiectul de modificare a Legii alţi doi parlamentari PSD, fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, şi Radu Popa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și