Închide meniul
Video

Florin Tănase ar putea reuşi ceea ce nu a fost capabil "Mbappe" Coman. Căpitanul lui FCSB este aproape de un transfer în Statele Unite!

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 19:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:40

Reclamă

La aceşti bani, patronul vicecampioanei României îl lasă sa plece pentru a se duela cu Alexandru Mitriţă. Pentru Coman şi Dennis Man nu discută sub 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman ar putea pleca din Liga 1 în MLS

Pentru Coman şi Man, Becali are pe masă oferte de 8 milioane, dar n-are de gând să le dea drumul. Starurile de la FCSB sunt spionate şi de italieni. Învăţat cu meciurile din Serie A, Ionuţ Radu nu s-ar mira dacă i-ar avea adversari. 

"Trebuie să fie dispuşi să facă foarte multe sacrificii. Din câte văd eu, ar putea să joace deja în top 5 campionate", a declarat Ionuţ Radu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Şi Mirel Radoi speră să îi vadă pe cei doi în Italia sau Anglia. Ar fi pentru binele echipei naţionale. Fostul selecţioner, Cosmin Contra, a tras deja un semnal de alarmă. Este sigur că reprezentativa României ar avea alte rezultate dacă s-ar putea baza pe jucători care să fie titulari la granzii continentului.

"Atât timp cât, în primnele cinci campionate din Europa, nu avem niciun jucator care să joace titular, este un pic mai greu", a declarat Contra. 

Reclamă

New York Red Bulls a insistat, în iarnă, pentru a-l transfera pe Florin Tănase. De atunci, cota decarului roş-albaştrilor a fost într-o continuă scădere. Conform celor de la Transfermarkt, a ajuns la 2.2 milioane de euro.

Atacantul de 25 de ani a înscris şase goluri în această ediţie de campionat. Tot atâtea a înscris şi Dennis Man. În schimb, Florinel Coman este golgheterul lui FCSB, cu 11 reuşite!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și