Închide meniul

Florin Tănase, "bombardierul" Ligii 1! 21 de goluri pentru golgheterul de la FCSB. Recordurile atinse de căpitanul roş-albaştrilor

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 18:00

Reclamă
Florin Tănase, "bombardierul" Ligii 1! 21 de goluri pentru golgheterul de la FCSB. Recordurile atinse de căpitanul roş-albaştrilor

Hepta

S-a aflat echipa care îl vrea pe Tănase

Florin Tănase a atins două borne fantastice după dubla cu Academica Clinceni. ACesta a devenit singurul jucător care a marcat în toate cele 6 sezoane în care am avut play-off. De asemenea, este primul jucător după 8 ani care depăseşte borna de 20 de goluri. Tănase a marcat în acest sezon 21 de goluri, la fel ca şi Raul Rusescu în sezonul 2012-2013. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Florin Tănase a reuşit dubla în partida cu Academica Clinceni. În minutul 57, Tănase a reluat în poartă pasa perfectă venită de la Panţîru.

Florin Tănase a marcat după o centrare execelentă a lui Vali Crețu din banda dreaptă. Mingea l-a depășit și pe Vâlceanu, iar Tănase a îndeplinit o simplă formalitate în fața porții. 

Florin Tănase a marcat în Academica Clinceni – FCSB

A fost reușita cu numărul 20 pentru Florin Tănase în acest campionat. Este lider solitar în clasamentul marcatorilor din Liga 1. Cel mai aproape de el sunt Cephas Malele și Hamidou Keyta, fiecare cu câte 14 goluri.

Tănase are șanse mari să devină primul jucător de la FCSB care câștigă titlul de golgheter după o pauză de 8 ani. Raul Rusescu devenea cel mai bun macator al Ligii 1 în 2013, cu 21 de goluri. Tănase mai are 8 etape la dispoziție să depășească performanța lui Rusescu.

Reclamă

Florin Tănase n-a marcat niciodată mai mult de 11 goluri pentru FCSB într-un sezon, până acum. El evoluează pentru echipa lui Gigi Becali din 2016.

Florin Tănase, scos pe tarabă

Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor cu Florin Tănase. Golgheterii pleacă scump de la FCSB. 

Golgheterul Ligii 1 mai are contract până la finalul anului 2022 cu FCSB, iar Gigi Becali vrea 5 milioane de euro în schimbul său. 

Reclamă 4 / 0/3

Cotat, de transfermarkt.com, la patru milioane de euro, jucătorul de 26 de ani este dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal sau New York City.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și